Lihtsad lahendused

Pese nägu külma veega ning kuivata käterätikuga, pilguta 30 sekundi jooksul energiliselt silmi. Joo ära klaas vett. Nüüd tuleb teeprotseduur — lase 2 musta tee kotikest keevasse vette, võta välja ning jahuta. Heida pikali ja aseta need suletud laugudele. Tees sisalduv kofeiin võtab tursed 10 minutiga ära.

Edasi läheb vaja kurgiekstrakti sisaldavat pinguldavat geeli.

Kas kiirustad tööle? Siis vali kerge meik: veidi toonivat kreemi tumedatele silmaalustele, seejärel valgustpeegeldav puuder (nina juurest kõrvade poole). Rõhuta põski põsepunaga ning silmi musta ripsmetušiga (kolmes kihis). Põsepuna võiks üpris erk olla.

Iga daam peaks teadma…

Ära mitte kunagi unusta ööseks meiki maha võtta — anna nahale teenitud puhkus.

  • Kui öö oli lõbus

    „Olge te neetud, kokteilid ja sigaretid!” — just selliselt algab järgmine päev. Jah, sai kõvasti lõbutsetud. Öistest sündmustest pajatab sulle sinu nägu — hallikas, kahtlaste punaste plekkidega.

    Lihtsad lahendused

    Loomulikult on alkohol kahjulik. See röövib nahast vee, laiendab veresooni ning kutsub sageli esile allergilisi reaktsioone.

    Kui näol kumavad kapillaarid, muretse kiiremas korras rahustav mask. Nikotiingi pole kiita asi: tasub vaid paar üleliigset sigaretti suitsetada ning hüvasti terve näojume.

    Milleks sulle aga halb näojume? Ilu aitab tagasi tuua intensiivselt niisutav kooriv kreem. Masseerivate liigutustega hõõru see naha sisse, seejärel pese külma veega maha. Nüüd on järjekorras niisutav kreem või stressivastane seerum.

    Ja ära unusta loomulikku meiki: hajuta näol kerge tooniv aluskreem, punetus peida korrektoriga. Helebeeži pehme pliiatsiga tõmba laugude sisemised jooned, kui aga silmadki punetavad, kasuta pooltooni võrra tumedamat beeži lauvärvi.

    Iga daam peaks teadma…

    Enne kui lemmikklubisse suundud, kanna nahale kreem-antioksüdant. See kaitseb kahjulike välismõjude eest.

    Ära lase organismil niiskust kaotada — joo vett sama palju kui alkoholigi. Ja veel — puhasteks jookideks peetakse viina, tequilat ja viskit, kuid mitte värvilisi magusaid kokteile. Viimased võivad põhjustada allergiat.

  • Kui talle sobib ajamata habe…

    … ja sina veedad temaga kirgliku öö, siis ole valmis hommikul ärkama punaste täppidega näol ning tundega, et kogu nägu põleb.

    Lihtsad lahendused

    Kasta froteelapp külma piima sisse, vääna kergelt välja, aseta näole ning hoia seal 10 minutit (parem on protseduuri ajaks pikali heita).

    Võib kasutada ka rahustavaid valmismaske. Püüa ennetada naha kestendamist — siin on kogu lootus niisutaval toonival aluskreemil. Täpid peida, nagu tavaliselt, puudriga, sel korral hästi paksu kihina.

    Iga daam peaks teadma…

    Armastus on karm värk, erijuhtudel lausa torkiv. Palu teda, et ta veidi sagedamini habet ajaks — see on vististi ainus pääsetee tormiliste tunnete eest.