Ameeriklannast loomaarmastaja Lynn Lew, kelle nägu on klipis tugeva meigikihi all, väidab, et tema koera veel soe kehavedelik aitas tal muuta naha imekauniks ja säravaks.

Jälgis videos väidab ta, et uriin aitavat ka vähki ravida, aga seda ei tasu kindlasti tõsiselt võtta. “Paljud on mult küsinud, kuidas ma alati nii hea välja näen, kuidas mu meik on alati täiuslik või kuidas mu nahk alati särab,” räägib Lynn.

Kui ta koer videos puu kõrval jalga tõstab, püüab naine uriini topsikesse, mille ta kohe ka ära joob ja isegi tassi ääre puhtaks limpsib.

“Kuni esimese korrani, kui ma koera uriini jõin, olin depressioonis, kurb ja mul oli kohutav akne,” lisab ta. “Koera piss sisaldab A- ja E-vitamiine ning selles on kümme grammi kaltsiumi ja see aitab ka vähki ravida.”

Inimeste või loomade kehavedelike joomist tuntakse ka kui uriini teraapiat ning see oli väga populaarne iidses Roomas, Kreekas ja Egiptuses. Sellele vaatamata kinnitavad eksperdid, et see võib olla sulle hoopis ohtlik. Holistiline toitumisnõustaja Joy McCarthy väidab, et koera uriin võib sisaldada toksiine ja isegi mürgiseid aineid nagu taimemürki aedadest, antibiootikume ja hormoone, mistõttu ei ole tegemist ohutu tegevusega.

Ka USA armee soovitab oma liikmetel ellujäämiseks enda uriini joomist vältida, sest kehavedelik võivad sisaldada kahjulikke aineid.