* Ära pese oma juukseid iga päev
Kim peseb oma kiharaid üle päeva, seda soovitavad ka paljud juuksurid. Chris McMillan, Kimi juuksur, lisab: “Igapäevane pesemine kuivatab juukseid”. Ta soovitab pesta õrna šampooni ja palsamiga paar korda nädalas ning toitvama maskiga niisutada kord nädalas.

* Kanna oma kulmude eest hoolt
Kimi kulmude eest hoolitseb iga kolme nädala tagant tuntud kosmeetikabrändi Anastasia in Beverly Hills looja Anastasia Soare. Ka koduste vahenditega on võimalik saavutada professionaalne tulemus — kitku kulme pärast duši all käimist, siis on nahk pehmem ja kitkumine valutum.

* Täiuslik silmameik
Kim on tuntud oma täiusliku suitsusilma poolest. Tema nipp on, et enne lauvärvi peale kandmist tupsutab ta laud õrnalt puudriga üle. See garanteerib püsivama silmameigi.

* Vali just sulle kõige sobivamad toonid
Kardashian armastab Narsi põsepuna toonis Orgasm. Et leida täiuslik põsepunatoon, näpista õrnalt oma põsesarnu. Seejärel vali endales selline toon, mis on kõige sarnasem sinu loomulikule “punale”. “Nude-huulepulk peaks olema sinu enda huuletoonist veidike erksam,” soovitab Bobbi Brown, kuulus meigikunstnik ja omanimelise brändi looja. “Jäta aga meelde, et  huulepuna ei tohi olla sama tooni, mis on su jumestuskreem või peitepulk”.

* Volüümikas ripsmekaar
Kimi ripsmed on ülemõistuse pikad. Iludus paljastab oma saladuse ja ütleb: “Ma kannan tušši peale mitu-mitu kihti.” Tema lemmikud on Lancome Doll Lashes ja MACi Zoom Fast Black ripsmetušš.

* Kontuurimine on tähtis
Kimil on aja jooksul välja kujuenud oma jumestusrituaal, mida ta lahkelt ka meiega jagab. “Esimesena kannan nahale jumestuskreemi, siis puuderdan ning kannan peitekreemi, mille hajutamiseks kasutan BeautyBlenderit, alles siis kontuurin. Tõmban pintsliga meelekohtadelt põsesarnadele ning sealt lõua alla — nii joonistub välja number kolm. Tähtis on, et kontuurimispuuder ei oleks sädelev, vaid matt.”

* Ära jää meigiga magama!
Kim kasutab meigi eemaldamiseks Neutrogena niiskeid meigieemaldus salvrätte. “Ma kannan neid endaga kogu aeg kaasas. Ja see on ka ainuke viis, kuidas ma oma meiki eemaldan.”
Meid manitseb Laura Mercier, kes ütleb, et peaksime kasutama ikka spetsiaalseid meigieemaldustooteid, mitte beebipepule mõeldud…

* Kanna küüneviil endaga kaasas
Kardashiani küüned tehakse korda salongis. “Ma olen ülitundlik oma küünte osas, need peavad olema täiuslikud. Kannan kogu aeg endaga küüneviili kaasas.”

* Hoia nahk pehmena
Kim käib ühes Los Angelese salongis oma nahka koorimas, et tema spreipäevitus näeks välja ühtlane ja kaunis. Regulaarne koorimine eemaldab surnud naharakud ning muudab naha siledaks.

* Toitu tervislikult
Kim on öelnud, et tema tselluliit on vähenenud läbi õige toitumise. Kuulsus sööb hommikuks kaerahelbeputru, lõunaks salatit ning õhtuks kana.

Allikas: allure.com