1. Ideed on otsas

Kui kannad juba iga päev ja igas olukorras sama soengut, on see märk, et peaksid kiiremas korras juuksuritooli istuma. Pole vahet, kas teed endale iga päev krunni või hobusesaba, lokid või sirgenduse — kui kannad päevast päeva vaid üht ja sama soengut, vajab su soeng kohe kindlasti värskendust.

2. Ei mingeid komplimente

Viimati kui juuksuri käisid, said mitu nädalat komplimente. Katsetasid oma uue lõikuse või värviga erinevaid soenguid ja komplimente sadas nagu vihma Eesti suvel. Kui keegi pole juba pikemat aega su juuste kohta sõnagi öelnud, on aeg millegi uue jaoks!

3. Su juuksed lihtsalt… on

See ei väljenda midagi ja see lihtsalt eksisteerib. Võib-olla sa isegi ei tee sellega kunagi midagi ja lased oma juustel olla ja kasvada. Ole nüüd, kaunis soeng annab välimusele nii palju juurde, kas sa tõesti tahad neist lisapunktidest ilma jääda?

4. Oled sellele mõelnud

Kui oled juba mitu korda tabanud end mõttelt, et peaksid vist juuksurisse minema, siis miks sa juba läinud ei ole? Kui meie mõtetest ei saa tegusid, siis kuhu me üldse nõnda jõuame?

5. Alustad oma elus uut peatükki

Pole vahet, kas alustad uut tööd, lähed teise kooli, kolid välismaale või väljud pikaajalisest suhtest - tee seda koos uue ja värske soenguga!

6. Su soeng ei sobi sulle

Soeng peab moodustama ideaalse tiimi su näokuju ja riietumisstiiliga ning kui su praegune soeng seda ei tee, siis... juuksurisse!

7. Tunned end halvasti ja ebakindlalt

Tead seda juuksurist väljumise tunnet, kui sulle on värskelt lõigatud ilus soeng ja juuksed lõhnavad veel kaks järgmist päeva imeliselt? Kui oled end viimasel ajal halvasti tundnud, siis peaksid kiiremas korras juuksurisse minema, kasvõi ainult selleks, et sealt väljudes end taaskord enesekindlalt tunda.

Allikas: allwomenstalk.com