1. Nägu enne uinumist korralikult puhtaks!

Loomulikult hõlmab suur osa nendest trikkidest tegevusi, mida saad juba õhtusse planeerida — kogu saladus peitubki asjade ennetamises! Hoolitse selle eest, et sa võtaksid igal õhtul enne uinumist meigi korralikult maha — nii ei saa mustus ja mürgid öösel su nahale karuteenet teha, nii et ärkad kolme uue punetava punni ja väsinud, stressis näonahaga.

2. Säti juuksed enne punutisse

Kui sa ei taha hommikul eriti oma juustega mässata, siis säti nad ööseks lõtva punutisse — isegi kui need on veel veidi niisked. Nii ärkad ilusate laines juustega, millel on palju volüümi.

3. Kasuta toitvaid kreeme

Kuna su nägu on enne magama minemist puhas, siis võid näole mõnuga erinevaid kreeme panna. See kehtib eriti silmakreemide puhul — kui tahad vähendada silmaaluseid kotte ja kortsukesi, mis hommikul eriti nähtaval kipuvad olema, siis muretse endale mõnus ja toitev silmakreem.

3. Aseta pea kõrgemale

Kui su pea on ülejäänud kehast pisut kõrgemal (kasuta selleks näiteks kahte patja), tunned sa end hommikul oluliselt paremini ja pea ka puhkab paremini.

5. Hoidu liigsetest süsivesikutest

Katsu õhtusöögiks süüa võimalikult vähe süsivesikuid ja eelista värskeid ja puhastavaid toiduaineid nagu näiteks kala või spargel. Kui sööd enne magama jäämist liiga palju süsivesikuid, muudab see naha tuhmiks ja ilmetuks.

6. Maga selili

Öeldakse, et kõhuli magamine tekitab rohkem kortse, seega oleks vast parim lahendus magada selili. Nii on ka väiksem tõenäosus n-ö “padjanäo” tekkimiseks.

7. Kasuta öiseid kreeme ja ravimeid

Olgu selleks superniisutav jalakreem või juuksemask — öösel toimivad kõik mitmeid kordi paremini. Seega, kui tahad pehmeid jalgu, uputa jalad enne uinumist mõnusasse jalakreemi ja pista jalga villased sokid. Ka kõiksugused õlipõhised juuksemaskid teevad öösel rohkem ära, kui nad öösel jõuaksid.

Allikas: allwomenstalk.com