Protect the Planet — Kaitseme meie planeeti

Oleme kõik sõltuvad oma planeedi loodusvaradest ja energiast. Meie seisukoht on, et ettevõtted peaksid oma tegevuses tõsiselt arvestama keskkonna huvidega ning seepärast püüame alati nii palju kui võimalik kasutada loodusressurse targalt ja säästlikult.
Oleme eemaldanud Pulse butiigist madala efektiivsusega valgustid ja asendanud need energiasäästlike LED lampidega. Uuringud on näidanud, et meil on võimalik säästa kuni 25% kas uute tehnoloogiate abil, või lihtsalt kasutades vähem valgustust. 
Lisaks on butiigis kasutuses kliimaseade, mis aitab parandada energiatõhusust, lülitades automaatselt välja konditsioneeri või kütteseadme, kui kauplus on suletud.

Pulse butiigi sisustuses on kasutatud FSC- puitu. FSC (Forest Stewardship Council) sertifikaat näitab, et puit on hangitud arvestades jätkusuutlikku ja säästlikku metsamajanduse põhimõtet. Metsaraie ei ole toimunud ebaseaduslikult, raietööde käigus
ei ole kahjustatud metsa ökosüsteemi ning kasutatud ei ole ebaseaduslikku ega lapstööjõudu.

Eelistame taastuvatest loodusvaradest saadavate toorainete ja taastuvate energiaallikate kasutamist. Väldime liigset pakendamist nii palju kui võimalik ja meie toodete pudelid on valmistatud ümbertöödeldud plastikust. Lisaks rakendame oma papp- ja paberpakendites positiivse puidu põhimõtet, mis tähendab, et istutame rohkem puid kui kasutame oma pakendites.

Activate self esteem — Armasta end sellisena nagu oled

Me usume, et tõeline ilu tuleb südamest ja sisemisest heaolust. Eneseväärtustamine tähendab enda usaldamist ja endast lugupidamist. Me ei tee ettekirjutusi selle kohta, milline on õige vanus, kehakaal, nahavärv või väljanägemine. Erinevalt mõnedest teistest
kosmeetikatootjatest ei jaga me oma toodete kohta alusetuid lubadusi ega tõota, et müüme imesid. Küll aga pooldame juuste, näo ja keha igapäevast hooldamist meie suurepäraste toodetega, mis tõstavad esile loomuliku ilu ning rõhutavad meie klientide unikaalset välimust.

Pulse butiigis on spetsiaalsed meigikunstnikud ja nahahoolduseksperdid, kes on läbinud koolitusprogramme, et aidata meie klientidel tooteid kasutades hea välja näha ja tunda end nii hästi kui võimalik. Läbi Pulse butiigi on enesehinnangu tõstmine lihtsam, kui kunagi varem.

Defend Human Rights — Seisa inimõiguste eest

The Body Shop arvamuse kohaselt on ettevõtted vastutavad nende ühiskondade eest, mille keskel nad tegutsevad, ettevõtted ei saa toimida eraldi ja ükskõiksetena ülejäänud ühiskonna suhtes.

Inimõigused ei tähenda mitte ainult sõnavabadust ja vägivalla keelustamist, vaid ka õigust töökohale, haridusele ja normaalsetele elamistingimustele.

The Body Shop on korraldanud erinevaid sotsiaalkampaaniaid juba 25 aastat ning jätkab nende elluviimist läbi Pulse butiigi, kus kõigil on võimalus anda oma panus selleks, et esile kutsuda muutusi ja teha head. Pulse butiigis on kogukonna ja väärtuste stend, kus kirjas uudised meie globaalse kampaania kohta. Pulse butiik on neile, kes tõesti soovivad hea välja näha, end hästi tunda ja teha ka head.

Support Community Fair Trade — Ausa Kaubanduse koostööprogramm

Äriettevõtte eesmärgiks ei tohiks olla vaid lühiajaline kasum, vaid nad peaksid oma tegevusega edendama kogu maailma arengut. Meie toetame ülemaailmset Ausa Kaubanduse põhimõtet. Läbi oma koostööleppe programmi teeme koostööd erinevate kogukondadega ja ostame oma kvaliteetseid tooraineid äärealadelt või kehvades piirkondades paiknevatelt kogukondadelt, kellele maksame nende töö ja toodete eest õiglast tasu. Kohalikud ettevõtjad kasutavad saadud tulusid näiteks koolide ning haiglate ehitamiseks.

Uues Pulse kaupluses on tootesarjad varustatud mini-kaartidega, mis annavad informatsiooni toodete koostisosade päritolu kohta ning tõstavad esile meie Ausa Kaubanduse programmi, millel tänavu täitub 25 aastat ja mille kaudu saavad tulu enam kui 300 000 inimest üle kogu maa.

Against Animal Testing — Võitleme loomkatsete vastu

Kõik pakutavad tooted Pulse butiigis on julmusevabad ja 100% taimset päritolu. Oleme üks esimesi kosmeetika ettevõtteid, kes ei testi oma tooteid loomade peal ja meie pühendumus loomade heaolule on täna tugevam kui kunagi varem.
Me järgime väga rangelt Humaanse Kosmeetikatööstuse Standardit. See reeglistik on koostatud Ühendkuningriigi Vivisekstisoonivastase Ühenduse poolt (BUAV). Nad kontrollivad meid regulaarselt, et kindlad olla selles, et me reeglistikku järgime. Ka me ise kontrollime enda tegevust rangelt. Iga kahe aasta tagant vaatame üle oma normid, et kindel olla, et järgime kõige uuemaid loomakaitse norme. 
The Body Shop usub, et tõeline ilu tuleb südamest. Meie jaoks on ilu palju enamat, kui lihtsalt kena näolapp. Olla ilus tähendab näha hea välja, tunda end hästi ja teha head.Valides meid on Sinu valikuks Beauty With Heart (Südamega ilu).