21 vasatanuist ütles, et neil on aeg-ajalt kuivusele kalduv nahk. 11 vastas, et neil on kuiv nahk ning 7-l normaalne nahk.

Testist selgus, et kõige tihedamini nädalas kasutatakse kätekreemi, 33 vastanuist ütles , et kasutab kätekreemi 7 korda nädalas. Üle poole vastanuist ütles aga, et jalakreemi kasutavad nad kas korra nädalas või harveminigi. Samuti kasutati vaid paar korda kuus kehakoorijat.

Selgus, et tselluliidivastaseid tooteid kasutatakse üsna harva. 29 vastanuist kasutab toodet korra nädalas või harveminigi. Toodet kasutati pigem kuurina.

HYDRALOCK KEHAPIIM

Kõige enam hinnati kehapiima juures head ja tugevat niisutust, ning et toode täitis oma lubadust – lukustas niiskuse nahasse. Nahk ei jäänud rasvaseks, vaid muutus koheselt pehmeks, mõnusaks ning jättis siidise tulemuse. Kõige enam hindasid proovijad kehapiima toimet, 26 vastanuist ütles et see meeldis neile väga ning 10 vastas, et meeldis. Teiseks oluliseks omaduseks peeti toote pakendit ning kehapiima tekstuuri.

Katre Planken: Kindlasti parim niisutus sellises hinnaklassis. Jätab naha mõnusalt pehmeks tükiks ajaks.

Ene Saar: Kehapiima ostaksin kindlasti endale poest, kuna toodet oli mõnus peale kanda ning ta imendus hästi kehasse ja niisutas seda väga meeldivalt

Evelin Klaussen: Kreem ei olnud liiga paks ja nahk imes kreemi sisse väga hästi - jäin rahule! Kohe peale kreemi pealekandmist võis ka riided selga panna, sest riietele kreemi ei jäänud ning ka kleepjat tunnet ei olnud. Hiljem oli nahal väga meeldiv ja niisutatud tunne. Mul on talvel väga kuiv nahk ning probleemid ongi just kihelusega. Mulle väga meeldis, et ma ei pidanud kreemi teatud kohtadesse mitu korda peale kandma, tundes et nahk on ikka kuiv. Piisas sellest ühest korrast. Väga meeldis!

Kaidi Toomsalu: Tavaliselt olen igasuguste uute kreemide vastu suhtelselt allergiline, kuid antud toote puhul seda ei tekkinud. Eriti mõnus oli toodet kasutada peale saunast tulekut! Kreem tegi naha pehmeks, jätmata seda õliseks! Olemine oli väga värske ja mõnus! 

KÄTEKREEM

Kätekreemi testimise tulemusel sai kõige kõrgema hinde selle toime kohta.

38 vastanuist ütles, et kätekreem meeldis neile või meeldis väga. Teiseks oluliseks omaduseks peeti kätekreemi tekstuuri, 36 vastas, et neile meeldis või väga meeldis tekstuur, kolm vastanut ei osanud kommenteerida. Tekstuuri juures hinnati, et toode imendus ülikiiresti ning tegi väga kuivad käed kiiresti pehmeks, ei pidanud väga tihti kasutama, hoidis pehmust ning ei lasknud kätel kiiresti tagasi karedaks muutuda.

Elo Viilveer: Väga mõnus oli kreemi kätele kanda hommikuti enne kodust välja minekut ja õhtuti enne magama jäämist. Kreemi lõhn kutsus esile lõhnamälestusi vanaema kreemituubist ja oli seetõttu eriti mõnus lõhn enne magamajäämist.

Evelin Vasar: Töötan kassapidajana ja kuna käed määrduvad kiiresti, siis pesen neid ka tihti ja kreemitan. Mulle on oluline, et kreem ei jääks rasvane ja imenduks hästi.

Kaili Tikk: Enne Garnieri kätekreemi kasutamist olid mul käed väga kuivad. Ma pole ka eriline kinnaste kandja, nii et praegune ilm muutis mu käed eriti karedaks. See kätekreem niisutas käsi korralikult, jättis meeldiva siidise tunde ja hea lõhna. Toode meeldis mulle väga ja ostan kindlasti poest.

Tiiu Reintak: Ka kätekreemi kohta jagan vaid kiidusõnu! Tegelikult ongi hea, et tuubike on väiksemapoolne, mahub ilusti kaasaskandmiseks käekotti. Peale kreemitamist olid käed äärmiselt pehmed ja hästilõhnavad. Käed olid mitmeks tunniks niisutatud.

Kui küsisime testijatelt, milliseks on muutunud nende nahk peale Hydralock kasutamist vastasid 34, et nende nahk on pehmem ning paljudel muutunud ka paremini niiskust hoidvaks. Ülejäänud viis vastanuist ütlesid, et nende nahk ei ole muutunud, kuid nende nahatüüp on normaalne, mitte kuiv ega kuivusele kalduv.

Evelin Klaussen: Tunnen, et nahk on mõnusalt niisutatud ja meeldiv. Selline ebamugav sügelus on kadunud. Mis eriti hea, et ei pea enam kreemi määrima iga päev, vaid võin seda teha vastavalt vajadusele. Mulle igatahes meeldis!!! Soovitan.

Marju Kosmin: Pärast esimest nädalat keemikasutamist enam ei vaja nahk igapäevast keemitamist, vaid paar korda nädalas peale põhjalikku vanni ja sauna on vaja kreemitamist

Kaija Brikker: Väga hea ha mõnus uus toode, lõhn võiks olla natuke tagasihoidlikum, kuid Garnier´ toodetele suhteliselt sarnane ja tugev lõhn pigem. Ilus pakend ja mõnus väljanägemine.

Me täname kõiki, kes registreerusid Hydralock toodete proovimisele, ning eriti neid, kes tooteid proovisid ja meile tagasisidet andsid. Soovime Teile ilusat kevade algust ning kaunist ja sametiselt siidist nahka.

Kõige kaunimate soovidega, Veronica Puhk Garnier and Maybelline Local Brand Manager L´Oreal Baltic SIA Eesti filiaal

Hooaja temperatuurimuutused, niiskus, tuul ja külm on katsumuseks eriti kuivusele kalduvale nahale. Seega suureneb naha koormus kevadtalvisel ajal veelgi ning nahk vajab nüüd erilist hoolt ja tähelepanu.

Seni vaid apteegitoodetes kasutatud ülitõhus toimeaine karbamiid taastab naha loomuliku niiskustaseme kiiresti ja pikaks ajaks niiskust justkui magnetina ligi tõmmates ja nahas säilitades. Garnier uuele ihupiimale ja kätekreemile Hydralock on lisatud niisutajat karbamiidi, mis muudab naha pehmeks ja mõnusaks. 5% karbamiidi - aitab säilitada ning siduda loomulikku niiskust nahas pikaks ajaks. See on naha niiskuse tagamise üks olulisemaid ning efektiivsemaid naturaalseid komponente.

Rikkalik kuid kerge koostisega ihupiim hoiab normaalse ja-või kuivusele kalduva naha tõhusalt niisutatud kuni 24 tundi! Kreemine koostis imendub ülikiiresti ja nahal jääb mõnus tunne. Kiiresti imenduv kätekreem kaitseb käsi välismõjutuste eest ning kuivad ja ketendavad käed muutuvad meeldivalt pehmeks ja siidiseks.

Eelpool ilmunud kirjatöö on kommertstekst ega peegelda Delfi toimetuse valikuid