Ka Hollywood saadab maailma tukavastaseid signaale. John Frieda stiilist Sally Hershberger ütles, et ei suuda isegi meenutada, millal ta viimati kellelegi tuka ette lõikas, samas tuli talle kiirelt meelde terve rida tukast loobunud kuulsusi. "Me kasvatasime välja Courtney Love´i tuka," ütles ta. "Winona Ryder kasvatab oma tukka välja, Sandra Bullocki tukk on juba välja kasvanud ja ei Michelle Pfeiffer ega Meg Ryan kanna enam tukka."

Moeteadlikud kliendid on Hollywoodi eeskuju järgimas. Mark Harrisoni moekas Madisoni avenüü salongis on vähemalt pooled kliendid seadnud eesmärgiks juuksed ühepikkuseks kasvatada.
"Mõnikord mulle tukk meeldib, aga ma arvan, et ilma tukata on seksikam," ütles Hershberger. "Tuka juures on hea see, et see muudab su nooremaks." Tuka väljakasvatamise saladus on tema sõnul selle töötlemine zhiletiga. Garrison soovitab lõigata tuka nurga alla, et tekitada liikumise illusioon.

Kui tukk kasvab nii pikaks, et hakkab silme ees tolknema, võib selle tagasi kammida ning siduda õhukese peapaelaga või föönitada tukk ühele poole ja lasta tal vajuda elegantselt ühele silmale, soovitab Jonathan Antin, kelle Hollywoodi salongi külastavad sellised kuulsused nagu Bridget Fonda ja Ingrid Casares. Üks võimalus on lõigata muud juuksed lühemaks, et kahandada vahet tuka ja ülejäänud juuste pikkuse vahel. Või kui te ei taha juukseid lühikeseks lõigata,kärpige üks kiht lühemaks, et see toimiks üleminekuna.