1. Peaaegu paljas
Tead küll, pisike kitsas topp, miniseelik, avar dekoltee ja paljad sääred ning seda kõike korraga!

2. UGG-saapad
Karvased ja pehme lambavillast voodriga saapad kuuluvad vaid talve juurde!

3. Ununenud pediküür
Kui juba varbaid näitad, siis tee seda uhkusega! Lõikamata/viilimata varbaküüned ja nahapaksendid ei ole kaunis vaatepilt.

4. Pesurandid
Kitsad püksid ja seelik ning nende alt välja joonduv aluspükste rant ei tee küll kellelegi komplimenti. Kui kannad liibuvaid rõivaid, ära unusta stringe või vähemalt sellist pesu, mis läbi riiete selgelt välja ei paista.

5. Ära unusta rinnahoidjat!
Suviselt liibuvate ja paljastavate pluuside all peaks alati olema ka rinnahoidja.

6. Vale bikiinisuurus
Ole bikiine ostes enda suhtes aus — kui väga sa ei tahaks ka M olla, võib juhtuda, et pead püksid ostma siiski L suuruses. Bikiinide üla- ja alaosa ei ole enamikul naistel muide samas suuruses.

7. Karvased jalad
Naine, kui sa kannad lühikesi pükse või seelikut, siis on su naiselik kohustus ka oma jalgade eest hoolitseda!

8. Liigne rannameik
Milleks end randa minnes meikida? Rannas tuleb mõnusat ilma nautida, mitte üleliigset tähelepanu otsida. Sulle piisab niisutavast kreemist, veekindlast ripsmetušist ja kergest huuleläikest, millel ka SPF kaitse sees.

9. Seelik nagu vöö
Kui tahad kanda seelikut, mis poolt su tagumist otsagi kinni ei kata, siis võid sama hästi lihtsalt vöö ümber puusade panna ja seeliku sinnapaika jätta.

10. Botased vabal ajal
Tõsi, treeningjalanõud on kõige mugavamad ja nendega oleks igati mõnus ka tänaval jalutada, kuid need pole selleks loodud ja eriti inetu on tulemus, kui kombineerid botaseid vabaajarõivastega...

Allikas: ivillage.co.uk