Nahk

Kate’il imeilus näonahk, kuid seda aitab säilitada Karin Herzogi hapnikubaasil näohooldussari. “Enne oma 30. sünnipäeva kasutas ta hapniku näokreemi (45 eurot), kuid nüüd on tal Vit-A-Komb kreem (69 eurot),” räägib brändi esindaja Julie Chicock. “Tema rutiini kuuluvad ka õrn koorija (39 eurot) ja vistrikevastane geel (27 eurot).
Kuid selle kõrgekvaliteedilise Šveitsi nahahooldussarja kõrval armastab Kate käia ka professionaalses näohoolduses Deborah Mitchelli juures — sama kosmeetik teeb näohooldust ka mitmetele teistele kuningliku ringkonna liikmetele ja üks sessioon pole sugugi odav. Kuuldavasti on Kate käinud ka näohoolduses, mis maksab enam kui 200 eurot!
Hertsoginna lemmikute seas on ka Lancome Hydra Zen näokreem ja meie rõõmuks ka midagi odavat — Nivea VIsage Pure and Natural niisutav päevakreem.

Parfüüm

Oma pulmapäeval kandis Kate pardüümi White Gardenia Petals väikesest parfüümikojast Illuminium. Pudel gardeenia-aroomi maksab üle 120 euro. Naisele meeldivad väga ka tuntud parfüümipoe Jo Malone lõhnad (üks pudel Jo Malone parfüümi maksab umbes 100 eurot) ja oma pulmapäeval palus ta Westminsteri katedraalis põletada oma lemmikuid Jo Malone lõhnaküünlaid — apelsiniõie, greibi ja laimi ning basiiliku-mandariini küünlaid, kusjuures üks küünal maksab ligi 50 eurot.

Jume

Kes meist ei tahaks olla kuldselt päevitunud? Kate hoolitseb oma naha eest väga, ega lase päikesel seda kahjustada — küll aga leiab ta abi isepäevituvatest toodetest. Tema lemmikud on Xen-Tani ja Urban Retreati spreipäevitused (kumbki u 50 eurot pudel).

Juuksed

Kate on juba aastaid jäänud truuks Richard Wardi salongile Londonis. Richard on juba andnud näpunäiteid, kuidas saavutada Kate’i juukseid, öeldes, et esmalt peaks selleks oma juukseid iga 8-12 nädala tagant lõikama, kusjuures lõikus Richardi enda juures röövib rahakotist 200 naela ehk umbes 250 eurot!
Kõlavad kuulujutud, et Kate on leidnud oma juustest ka esimese halli karva ja käib iga paari kuu tagant juukseid spetsiaalse taimse juuksevärviga värvimas ning ühtlasi laseb ta endale tumedamaid triipe juustesse teha. Üks värvihooldus iga paari kuu tagant maksab üle 350 euro…
Ärme unusta, et Kate’il on iga nädal palju olulisi ettevõtmisi ja see nõuab ka kiiret professionaalset föönisoengut, mille eest Richard Ward küsib 70 naela ehk 90 eurot.

Meik

Kas teadsid, et Kate tegi oma pulmameigi ise? Teda näeb ka sageli Peter Jones’i kaubamaja iluosakonnas ringi vaatamas, nii et võib järeldada vaid üht — see naine teab, mida ta teeb!
Enne pulmi soetas ta endale Laura Mercieri toonitud päevakreemi (42 eurot) ja üheks tema suureks lemmikuks on Bobbi Browni bränd. Tema tähtsamaid pulmakülalisi aitasid jumestada Bobbi Browni kosmeetikud ja on avalikult teada, et suurem osa Kate’i kosmeetikakoti sisust on tõenäoliset Bobbi Brownilt.
Tema musta silmalaineri ja ripsmetuši eest vastutab aga tõenäoliselt hoopis Lancome — mõned päevad enne pulmi märgati teda ostmas Lancome Hypnose ripsmetušši ja silmalainerit.

Küüned

Oma pulmapäeval lasi Kate end hellitada luksusliku maniküüriga, kuid tema number üks palve on alati, et maniküür oleks võimalikult loomulik. Oma pulmapäeval kandis ta segu Bourjois küünelakist "Rose Lounge" ja Essie lakist "Allure". Oma küüntel ei kanna Kate midagi ekstreemset - alati näeb seal kas kahvatut heleroosat või õrna viriskukarva lakki.
Oma varvastel kannab Kate aga tumepunast ja professionaalset 60 eurot maksvat pediküüri tehakse talle Jo Hansfordi ilusalongis.

* kõik hinnad on võetud originaalallikast, mis on teinud ka kokkuarvutuse, arvestades, kui tihti Kate ilusalonge külastab/tooteid juurde peab ostma, et neid aastaks jaguks.

Allikas: Daily Mail