“Pole saladus, et olen proovinud paljusid kortsudevastaseid näopiimu ja kreeme. Nahale määrides tundusid need uskumatult atraktiivsed, kuid mingit mõju ma ei märganud. Kulutasin kreemidele palju raha, kuid need ei aidanud. Olin meeleheitel ja kurb. Hakkasin vihkama iga kortsukest oma näol. Kui mu sõbranna sellest teada sai, soovitas ta mul proovida uusi Skandinaavia Skin Care Collagen Filleri tablette. Ei varja, et olin skeptiliselt meelestatud, kuid soov hea välja näha võitis ja ostsingi apteegist paki neid tablette,” jutustab Kristina.

FANTASTILINE KOGEMUS

“Olen väga tänulik sõbrannale huvitava ja veenva jutu eest selle kohta, kuidas need tabletid mõjutavad nahka seestpoolt, mistõttu toimeained satuvad naha sügavatesse kihtidesse, kuhu kreemid lihtsalt ei pääse. Tõenäoliselt poleks ma neid tablette proovinud, kui mu sõbranna poleks nendest nii innustavalt rääkinud. Juba pärast kolmenädalast Skin Care Collagen Filleri tablettide kasutamist tundsin, et mu nahk noorenes. Kortsud muutusid vähem märgatavaks ja nahk hakkas tervislikult särama. Kuigi mul vanuse pärast mingeid komplekse ei ole, tahaksin siiski välja näha nooruslik veel palju aastaid,” naeratab Kristiina.

EKSPERDID NÕUSTUVAD

Pole olemas kiireid mooduseid, et muuta nahk jäädavalt ilusaks, nooruslikuks ja säravaks. Nahk peegeldab teie tervislikku seisundit. Kui olete terve, näeb ka teie nahk hea välja ja vastupidi. Traditsioonilised kortsudevastased vahendid mõjutavad ainult naha pindmisi kihte. Skin Care Collagen Filleri toimeained mõjutavad nahka seestpoolt ning jõuavad naha sügavate kihtide ja struktuurideni.

Need tabletid sisaldavad merevetikate ekstrakti, milles on looduslikult tugevat antioksüdanti astaksantiini, kollageeni moodustamiseks tähtsaid vitamiine ja kasulikke taimseid ekstrakte. Naharakud uuenevad täielikult iga viie nädala tagant. Seetõttu tuleks Skin Care Collagen Filleri tablette tarvitada vähemalt viis nädalat. Samuti on oluline mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

KUST SAAB OSTA SKIN CARE COLLAGEN FILLERI TABLETTE?

Originaalseid Skin Care Collagen Filleri tablette saab osta apteekidest või tootja koduleheküljelt www.newnordic.ee.
KAS TEIL ON KÜSIMUSI?
Lisainfot saab telefonil 684 3838 või tootja kodulehelt www.newnordic.ee.

Kollageen on niiditaoline valk, mis tagab naha elastsuse. Võrreldes teiste valkudega paistab kollageen silma erilise vastupidavusega venitustele. Kollageen moodustab 75–80%
naha struktuurielementidest, seetõttu peegeldub kollageeni hulga ja seisundi muutus organismis ka meie naha väljanägemises. Kui kollageeni hulk väheneb ja selle süntees nõrgeneb, tekivad kortsud.

SKIN CARE COLLAGEN FILLER ON ROOTSI LEIUTIS

Rootsis valmistatud toidulisandi Skin Care Collagen Filleri koostises on merekollageeni, standardiseeritud granaatõuna- ja tomatiekstrakti, astaksantiini ja C-vitamiini, mis toetavad kollageeni tootmist ja naha funktsioone, aitavad kaitsta naharakke oksüdatiivse stressi ja naha vananemist soodustava UV-kiirguse eest.