1. Küüned

Mis värvi need sul terve talve olnud on? Punased, tumepunased, roosad, violetsed… Võta vana lakk maha ja värvi oma küüned säravvalgeks! Kohe märkad, kuidas sa üleni kevadiselt särama lööd.

2. Käekott

Sinu käekott on mitmes mõttes su signatuur. Sa kannad musta, sest see sobib kõigega. Aga tead mis, valge sobib ka kõigega. Pluss valge värv lööb teised värvid särama, mida must ei tee. Ja pole vaja mingeid lukukesi ja lipsukesi — minimalistlik valge käekott on sel kevadel kõige suurem tegija.

3. Kingad

Kingad ei pea olema sama värvi kui su käekott. Mustad kingad, pruunid kingad, punased kingad, valged kingad… kõik nad on ilusad. Aga kõige ilusamad on kirjud kingad. Pane end üleni toon-toonis riidesse ja vali sinna juurde kõige kirjumad kingad, mis sul kapis on ja sa näed välja võrratu.

4. Ühevärviline riietus

Toon-toonis, just nii. Ära mängi värvidega, mängi hoopis materjalide ja tekstuuridega! Pane näiteks selga roosa nahast pliiatsseelik ja roosa rüüsidega siidpluus. Peale tõmba puuvillane roosa pintsak. Usu, sa oled tõeline kevadhitt!

5. Narmad

Pole midagi vallatumat kui narmad. Narmastega käekott, narmastega kingad, narmastega pluus või seelik… Ei, mitte kõik korraga — ühed narmad korraga on täiesti piisav. Täiesti piisav selleks, et sa rabav välja näeksid.

Peaasi on see, et ära jää mingisse kindlasse stiili kinni — mood on mängimiseks ja kui sa võtad seda lapseliku mängurõõmuga, võid kindel olla, et sina oledki see, kellele nii mehed kui ka naised tänaval järele vaatavad.

Allikas: She Knows