1. Kui nuga või käärid on nüriks läinud, voldi hõbepaber mitu korda kokku ja lõika see 8-10 korda läbi.

2. Kroompinnad saab taas läikima, kui neid märjaks tehtud ja kokku kägardatud fooliumiga hõõruda.

3. Kui oled väsinud pidevalt ahju küürimast, vooderda ahi fooliumiga, enne kui midagi eriti tilkuvat/rasvast küpsetama hakkad.

4. Kui asud värvima, kata kapinupud ja ukselingid fooliumiga, et neid puhtana hoida.

5. Üks vanimaid trikke fooliumiga on armastatud iga koka köögis. Kui sa ei taha, et kook pealt kõrbema läheks või lasanje seest mõnusalt mahlane jääks, ilma et juust peal pruuniks tõmbuks, kata 10-15 minutit enne küpsemisaja lõppu toit fooliumiga.

6. Miks mitte kasutada pakkepaberi asemel fooliumit? Ilus ja särav kingitus on garanteeritud.

7. Aseta foolium triikimislaua katte alla — see kiirgab vastu triikraua soojust ja sa triigid oma riiet korraga mõlemalt poolt.

8. Kui kuhjad DVD-mängija, digiboksi jm üksteise otsa, võivad need veidi üksteise tööd häirida. Aseta seadete vahele kiht fooliumit, et segavaid laineid takistada.

9. Pruun suhkur on kõvaks tõmbunud? Paljud kasutavad selle pehmendamiseks mikrolaineahju, kuid nii võib suhkur hoopis veel kõvemaks minna. Mässi suhkur fooliumi sisse ja pane viieks minutiks 300-kraadise kuumusega ahju.

10. Auruta siidist ja villast kangaid
Aseta riie kahe fooliumitüki vahele, vajuta triikraual alla aurutamise nupp ja liiguta seda 3-4 sentimeetri kõrgusel fooliumi kohal. Nii eemaldad sa väikesed kortsud kangast kahjustamata.

Allikas: lifehackery.com