Eksperdid selgitavad, kuidas tegelikult peaks säilitama neid toite, mis kipuvad kiiresti halvaks minema


Eksperdid selgitavad, kuidas tegelikult peaks säilitama neid toite, mis kipuvad kiiresti halvaks minema
Foto: Shutterstock

Avastad kurbusega, et õuntele või tomatitele on tekkinud plekid peale enne, kui sina oled jõudnud need ära süüa? Vaatame järgi, kuidas peaks säilitama erinevaid toiduaineid, et nad peaksid võimalikult kaua söömiskõlblikuna vastu.

  • Banaanid: puuviljakausis
  • Marjad: külmkapis
  • Õunad: külmkapis
  • Salat: jahedamas sahtlis, või mitte liiga külma temperatuuriga külmkapis
  • Toidujäänused: külmkapis
  • Piim: külmkapis
  • Avatud veinipudel: külmkapis
  • Tomatid: toas (enamik hoiab külmkapis, aga see ei mõju tomatitele hästi)
  • Leib: jahedamas ja kuivas kohas
  • Küüslauk: jahedamas ja kuivas kohas
  • Kartul: jahedas, kuivas kohas
  • Pehme juust: külmkapis
  • Munad: külmkapis, alla 20 kraadise temperatuuri juures
  • Majonees: külmkapis
  • Sibul: kuivas ja jahedamas kohas
  • Porgandid: külmkapis, vee sees sahtlis
  • Šokolaad: avatuna võib hoida ka külmkapis
  • Moos: muidu jahedas ja kuivas, peale avamist külmkapis

Allikas: Daily Mail