Seks on raviv, ilus ja väga suure väega. Isegi antiiksed kultuurid olid teadlikud seksuaalenergia saladuslikest ja ravivatest toimetest ning kindlasti on ka paljud praeguse aja inimesed selle müstiliselt tervendava tundega kokku puutunud, mida head orgasmid tekitada suudavad. Arvestades seda, siis siin on paar nõuannet, mille abil oma ellu just seksuaalenergiaga rikastada:

1. Loo endale visuaalne seksiravi

Ehk too tuppa üks maal, foto, pilt või skulptuur, mis kujutab romantilist ja kuuma seksikogemust. Nii oled sa oma soovidega ka iseenda jaoks selge ning otsekohene. Ära keeruta, tee endale selgeks, mida vajad!

2. Tekita endale koju privaatne koht, mis on seksuaalenergia vahetamiseks ideaalne ja sobiv

Soovitud kohas (näiteks magamistoas) peaksid domineerima soojad toonid, pehme mööbel ning mugav voodi. Tee aknad lahti, lase sisse värske õhk ning too ruumi ka sensuaalsed lõhnad — kasuta näiteks jasmiini või apelsiniõitega lõhnaküünlaid. Loomulikult võiks olla toas ka võimalus panna käima meeldiv muusika!

3. Ära unusta vannituba!

Kuidas seal asjad joonele ning kontrolli alla saada, loe siit: Too oma vannituppa virgutavat Feng shui energiat!

4. Vaata kriitilise pilguga üle terve oma kodu

Kas otsid tegelikult sismas armastust või ainult vallatuid seksikogemusi? Tee see enda jaoks selgeks ning vaata oma kodu sellest lähtuvalt uue pilguga — kas su kodu on soe ja hubane? Tunned sa seal end mugavalt? Kui ei, siis pead seda muutma, sest ebamugavalt tunneb end ka sinu väljavalitud partner. Olgu ta siis üheks õhtuks või pikemaks perioodiks.

5. Suurenda enda energiavarusid ja seksuaalset karismat

Arvesta, et palju on kinni ka sinus endas. Kui sa ise oled külm ja kalk, siis ei suuda sa ka head energiat endast välja kiirgama panna. Keskendu sellele, et absoluutselt kõik sind ümbritsevad keskkonnad (ka töökoht!) oleksid meeldiva energiaga, söö tervislikult ja õigesti ning liigu palju.

6. Ole oma partneri vastu aus — ära valeta!

Selgita, et sa ei otsi romantilist suhet vaid tahad ühte ööd täis kirglikku ning unustamatut seksi. Nii olete mõlemad samal lainel ja naudite teineteist täiel rinnal.

Allikas: About

Loe kindlasti veel sarnasel teemal: