Mudilased said enda valdusse koguni 55 m2 suuruse ala teisel korrusel, kus ruume iseloomustab ja hubasust lisab kaldkatus ja põnevad katuseaknad.

Lasteala värvi- ja tapeedivalikus orienteerumisel oli oma nõu ja jõuga pererahvale abiks sisearhitekt Marje Piiroja, kuid valdavalt saadi ikka oma jõududega hakkama.Tüdrukutirtsu toa tapeedi valimisel püüti hoida tagasihoidlikku joont, et seinakate ei oleks liiga intensiivne ega jõuline. Valik langes lõpuks Eco Wallpaper tapeedile K-Rautast, mille õrn liblikamotiiviga muster valguse mõjul tooni muudab ja helendab. Toa mööbel osteti IKEAST. Voodi tume värvus haakub hästi muu interjööriga ning alati on võimalik vahva voodipesukomplektiga üldmuljet muuta. Romantilisust lisavad toale vanaema poolt suure armastusega õmmeldud katted voodi peatsile (linase kangaga ja pitisiga).

Väikemehe tuba on poisile kohaselt veidi mehelikum, silma hakkab kerge meremehe-teema. Tapeet valiti põhimõttel, et ei oleks liiga lapselik, sest lapsed kasvavad liiga kiiresti ning nende soovid ja vajadused oma toa sisustuse suhtes muutuvad kardinaalselt. Lõpptulemusena kaeti sein sini-triibulise tapeediga Rush Exclusive kollektsooinist, mis leiti jällegi K-rautast.

Tuppa sobib nagu valatult meremehe-teemaliste piltidega mööbel Poppy. Kapipealseid ja seinu katavad toredad värvilised pildiraamid Eurofoto valikust.

Laste toad asetsevad majas vastakuti, tubade ees olev väike koridor viib nende ühisesse mängutuppa, kus on leidlikult lahendatud väikeste tüdrukute ja väikeste poiste erinevate huvide konflikt. Toas on nimelt nii tüdruku kui poisi nurk, lisaks ühisala. Olemas on kõik tüdrukule vajalik: lasteköök, nukumaja, pesumasinad jmt. Samuti leiab sealt autodroomid, konstruktorid, tööriistad — täitsa väikeste meeste kraam. Keset tuba on lahe legolaud, et oma ehitusoskusi lihvida.

Kuna pereema Liina on muusikalembene, on ka lastele kõik tingimused loodud selleks, et juba maast-madalast muusikapisikuga nakatuda. Mängutoast leiab tillukese klaveri, trummid ja isegi kitarri, loodetavasti kasvab sellest perest välja kunagi oma aja Ines või Tanel Padar. Muraste pere mängutuba on kindlasti koht, kus kõik laste sõbrad meelsasti mängivad, sest asju on palju ja tegevust jagub, olgu külas siis väikesed poisid või hoopiski tüdrukud.

Pererahvas on mängutuba planeerides talitanud targasti ja heitnud pilgu ka tulevikku. Tuba on väga kerge soovidele vastavalt ümber tõsta. Hetkel on tuba sisustatud väikelastele vastavalt, kuid tulevikus, kui lapsed suuremaks kasvavad, vajavad nad kindlasti legolaua, kööginurga ja muude mänguasjade asemele näiteks  diivanit, televiisorit, videomängu vms, mida annab sellise planeeringu korral lihtsalt toestada. Siit ka väike soovitus teistele väikelastega peredele: kui ei soovi või pigem ei saagi iga paari aasta tagant uuesti investeerida suuri summasid lastetubade uude ilmesse, tuleks luua kohe neutraalne ja pretensioonitu kest, mille sisu on lihtne ja taskukohane laste kasvades eakohastada.