Magamistuba on koht, kus viibime kolmandiku oma elust, seda on rohkem kui üheski teises ruumis, kuigi me ise seda ei taju. Suure osa magamistoas veedetud ajast ei näe me ümbritsevat, aga tunneme end siiski halvasti, kui uni on möödunud asjadest tulvil panipaigaks muutunud ruumis. Seepärast ära alahinda kujunduse tähtsust magamistoas! Päeva esimesed hetked ja vaade, mis meid silmi avades tervitab, on tähtsad — meeldiv ja rahulik tuba loob tugeva vundamendi terveks päevaks. Hea tuju on hea tervise alus, hea tervis on hea elu alus. Tee tuju heaks ja elu ilusaks!


Magamistuba on kujundatud vaid Eestis valmistatud esemetega.


HELGE & VALGE

Monika Järgi kavandatud valge õliga kaetud voodipeatsit täiendab kvaliteetne linane voodipesu (Zizi). Tiheda koega kvaliteetset 100% linast kangast on lihtsam hooldada ja see tundub ihul mõnusalt siidine.

Voodi kõrval peab ruumi jaguma ka öölauale, kuhu toetada raamat ja „aeglase hommiku kohvitass”. Käsitööesemed lisavad toale isikupära.


Kaunis siidtikand lihtsatest servamata laudadest voodipeatsil, autor Monika Järg (Tekstiil Ruumis).


KÜPS & PUNANE

Intensiivne toon teeb toa isikupäraseks. Selle doseerimisega peab aga ettevaatlik olema, et kujundus ei muutuks liiga rahutuks ja pealetükkivaks. Punast on hea tasakaalustada erinevate hallide toonidega.

Enne kui jõuad hommikul silmadki avada, tunned, et keha on puhanud — õige madrats, kaela toetav padi, õhku läbi laskev tekk ja naturaalne voodipesu on selle „peasüüdlased”. Tunned ärkamisest rõõmu, keha ja vaim on uueks päevaks valmis!

Punast on hea tasakaalustada erinevate hallide toonidega.

Vaata magamistoaideid lisaks:

Ideid ja inspiratsiooni saad aga ajakirja Kodu&Aed veebruarinumbrist!