Kui viieaastane Lexi teadvusele tuli, pääsenud kõigest mõne kriimustusega, nägi ta, et ta ema on teadvusetu ja vend nutab. Vapper tüdruk sai kuidagi oma turvatooli rihmad lahti ja ronis paljajalu kaljult üles, et viibata möödasõitvatele autodele ja abi paluda. Kui ta seda poleks teinud, oleksid ta ema ja vend võinud surra või eluks ajaks halvatuks jääda, sest tema ema murdis selja ja väikesel Peteril oli ajuverejooks. Sellises seisundis on abi vaja äärmiselt kiiresti, aga kuna kaljult alla veerenud autot maanteelt näha polnud, poleks keegi ilmselt niipea neid leidnud.

Hämmastaval kombel oli esimeses autos, mis peatus, parameedik. See oli Angela õnn, et tegemist oli inimesega, kes teadis, et naist ei tohi liigutada. Kui teda oleks liigutatud, oleks ta halvatuks jäänud.

Parameedik kutsus abi ja kolm kannatanut viidi haiglasse. Naisel oli selgroog kahest kohast murdunud ja lisaks ka mõned luumurrud, beebil oli ajuvigastus. Pärast 19 päeva intensiivis on pere nüüd taas kodus pereisa Travise hoole all ja prognooside järgi saavad nii Angela kui Peter päris terveks, kuigi see võtab veel aega.

Loo juures on kõige hämmastavamad kaks fakti: esiteks mäletab ema vaid ühte või kahte korda, kui väike Lexi ise oma turvatooli rihmad on lahti saanud ja nüüd suutis ta ilmselt šokiseisundis seda teha. Teiseks rääkis haiglas arst ema Angelale, et meedikud, kes neid päästma tulid, pidid kasutama kaljult alla ja üles ronimiseks köit, aga väike Lexi ronis sealt ometi ise paljajalu üles... Kuidas ta seda küll tegi?

Kes ütles, et imesid ei juhtu?

Vaata pilte väikesest Lexist ja tema perekonnast SIIT!

Allikas: Daily Mail