Kirjuta meile nami-nami.ee keskkonda, millises toidus kasutaksid sina Džiugase kõvasid või 'Mix' juuste. Viit paremat ideed premeerime DŽIUGAS® kinkekomplektidega! Auhinnad loosime välja 30.04!

Juustusegu küpsetiste jaoks "DŽIUGAS® küpsetiste juustusegu"
Küpsetiste jaoks mõeldud riivitud juustusegu on ideaalne suppide, kuumade kastete, kuklite ja võileivatäidiste valmistamiseks. See juustusegu annab roogadele peene ning õrna maitse ning täiendab valmistatud toitusid kaltsiumi ning valkudega, mistõttu sobib see hästi ka taimetoitlastele.

Juustusegu salatite jaoks "DŽIUGAS® salatite juustusegu"
Salatite juustusegu hindavad kindlasti need, kellele meeldivad huvitavate kooslustega toidud, mida saab kiiresti ette valmistada. Tuleb kasuks külalistele kiirete suupistete valmistamisel. Ideaalne erinevate kastmete, tortillade, pita-leiva täidiste ning leedulaste lemmiku, praetud leiva maitsestamiseks.

Juustusegu pasta jaoks "DŽIUGAS® pasta juustusegu"
Iseloomulikult rikka maitse ja aroomiga riivitud juustusegu, mida saab peale pastatoitude maitsestamise kasutada nii tavalise kui ka taimetoitlaste lasanje, omleti, pudru, liha ning köögiviljade hautiste ja õhtusöögi peakülalise, gourmet juustufondüü maitsestamiseks.

Juustusegu pitsa jaoks "DŽIUGAS® pitsa juustusegu"
See aromaatne riivitud juustusegu sobib kasutamiseks liha- või kalapraadide, mitmesuguste suupistete, kartulikrõpsude ja pitsaga. Ärge kartke sukelduda virtuoossesse kulinaareksperimenteerimise maailma. Patuselt head burgerid on küpsetatud lihale juustusegu peale puistates kodus lihtsasti valmistatavad. Segu sulab ja immutab kõik toiduosised rikka ja meelitava maitsega läbi.

Iga pakend sisaldab kaubamärgiga retsepti. Rohkem teavet toodete ja inspireerivate kulinaaria ideede kohta leiate Facebooki kontolt "Legendary hard cheese". Soovitud tooteid saab mugavalt osta e-poest aadressil: www.dziugashouse.lt.

Jaga
Kommentaarid