Porgandivaht leiva-suitsukanasalatiga

0,5 sibul
150 g porgandit
150 g lillkapsast
1 tl riivitud ingverit (soovi korral)
6 dl köögiviljapuljongit
1 dl kohvikoort
Leiva-suitsukanasalat
100 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
ca 50 g marineeritud kurki
3 tl punast sibulat
2 viilu musta leiba
1 sl oliiviõli
1 sl palsamiäädikat

Lõika sibul viiludeks ning prae pannil klaasjaks. Koori ja tükelda porgand, murra lillkapsas õisikuteks ning lisa pannile. Vala juurde köögiviljapulgong, lisa ingver ning lase keskmisel tulel vaikselt podiseda, kuni köögiviljad on pehmed. Seejärel püreesta supp saumikseriga korralikult. Püreestamise käigus vala juurde ka kohvikoor. Lase supil jahtuda veidi ning vala siis klaasidesse.

Haki suitsukana, marineeritud kurgid ja sibul hästi peenikesteks kuubikuteks. Sega need omavahel kausis kokku. Rösti leib krõbedaks, haki väiksemaks ning lisa kaussi. Segades vala juurde oliiviõli ja palsamiäädikas. Aseta salatit lusikaga klaasi supile krooniks.