Eriti põnev RETSEPT: Marineeritud kurgid punase sõstraga

Maitsev ja efektne!
Eriti põnev RETSEPT: Marineeritud kurgid punase sõstraga
Foto: Koduhaldja blogi

Kurkide marineerimise ja soolamise tippaeg on käes. Kuid kas peab alati ühte ja sedasama vanaema retsepti kasutama? Vahelduseks võiksid katsetada ju ka midagi põnevamat.

Koduhaldja blogis on toodud üks väga äge võimalus — marineeritud kurgid punase sõstraga. Lisaks vaimustavale maitse-efektile näevad kurgid ja sõstrad koos purgis ka väga head välja.

Kogused sobivad 3 liitrise purgi jaoks.

Vaja läheb:

  • 1,5 kg kurki
  • 3 tassi(200ml) punaseid sõstraid
  • 3 tilliõisikut
  • 12 musta pipra tera
  • 2 liitrit vett
  • 3 spl suhkrut
  • 3 loorberilehte
  • 9 küüslauguküünt
  • 3 tl sidrunhapet
  • 6 spl soola
  • 3 mädarõikalehte

Kuidas täpselt kurki purki panna — ja muidugi ka punast sõstart —, saad teada Koduhaldja blogist. Vaata üle ja tee järgi!