Täidetud seaselg greibikastmega

2 x 150 g tükki sea seljakarbonaadi
100 g zuccinit
100 g porgandit
100 g Savoy kapsast
100 g kõrvitsat
100 g sulatatud juustu
2 spl erinevat peeneks hakitud maitserohelist
Soola-pipart

Tambi liha õhukeseks ja täida see maitsestatud ja peeneks hakitud ning kergelt hautatud köögiviljaseguga, millele lisatud sulatatud juust, aseta ahju küpsema (15-20 minutit).

Kaste:

500 g AURA punase greibi mahla
1 punane greip (fileerida)
1 kollane greip (fileerida)
50 g võid
1 vaniljekaun
1 peeneks hakitud šalottsibul
Soola-pipart
Suts suhkrut
Pool küüslauguküünt
1 oks rosmariini

Kuumuta või ja küpseta seal kergelt peeneks hakitud sibul ja küüslauk, lisa mahl ja vaniljekaun ning rosmariinioks. Lase keema ja keeda kuni pool kogusest alles, siis lase läbi sõela ja kuumuta uuesti, lisa greibitükid ja maitsesta. Serveeri koos lihaga.

Pistaatsiapähklite ja riccotta juustuga täidetud lõhefilee

Pistaatsiapähklite ja riccottajuustuga täidetud lõhefilee

2 x 180 g lõhefileetükki
150 g riccottajuustu
100 g peeneks hakitud pistaatsiapähkleid
1 spl peeneks hakitud basiilikut
Soola-pipart
20 g peeneks hakitud ruccolat

Tee lõhefileedesse sisselõiked ja täida need riccotta-maitserohelise-pähkliseguga. Aseta ahju küpsema 15-20 minutiks 180 kraadi juures.

Herne-porgandipüree

200 g porgandit
200 g rohelist külmutatud hernest
100 g võid
1 spl peeneks hakitud värsket koriandrit
Soola-pipart

Pisike jupp värsket tšillit peeneks hakkida.
Keeda porgand pehmeks, lisa hernes ja keeda veel hetk. Suru läbi sõela, lisa või, tšilli, koriander ja maitseained. Sega läbi ja serveeri koos kalaga.