Soe kanasalat külma kastmega

1 suurem Talleggi kanafilee
1 tomat
rukola
roheline salat
peotäis rohelisi ube
½ paprikat
Leiburi Saib
100g Rannarootsi keeduvorsti
Soola, pipart
1/2 tšillikauna

Kaste

100 ml Heinzi küüslaugukastet
50 ml Heinzi ketšupit
karri
salvei
soola, pipart

Tükelda filee ja prae kuumal pannil. Maitsesta soola ja pipraga. Tükelda ka teised komponendid. Tükelda tšilli ja vorst ja lisa veidi hiljem. Sega kõik hoolega läbi. Sega kastme komponendid kokku ja vala soojale salatile. Lõika saibi kuubikud väikesteks tükkideks ja rösti. Lisa serveerimisel salati peale.

Seenepasta

100g seeni
2 küüslauguküünt
2 väikest sibulat
1 spl Flora vedelat margariini
1 spl Ybarra oliiviõli
veidi fenkolit
1dl valget veini
0,5 tk seenepuljongikuubikut
50 g juustu
100 ml rõõska koort
peterselli
200 g tagliatelle pastat
sool, pipar

Prae tükeldatud sibul, küüslauk ja seened. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta tulel. Lisa pisut tükeldatud fenkolit. Vahepeal keeda pasta al dente. Lisa seene- ja sibulasegule valge vein ja seenepuljongipuru. Tükelda juust peeneks ning vala peale rõõsk koor. Tükelda petersell ja lisa serveerimisel.