Pille on oma esimese kulinaarse suurteose üle ütlemata õnnelik ning ootab alates tänasest Naisteka lugejate küsimusi Nami-Nami käekäigu, kokkamise, tarviliku sõnavara ja loomulikult retseptide kohta.

Pille vastused avaldame tervikuna 25. novembril, vahetult enne seda, kui raamat poelettidele jõuab.

Mis on Nami-Nami?

Eesti suurim veebi-retseptikogu ja kokandusfoorum, mille aktiivne haldaja on Pille Petersoo. Kokkamiskogemuse jagamist ingliskeelses blogis alustas ta 2005. aasta suvel.
“Šotimaal Edinburghi ülikoolis järeldoktorantuuris olles jäi aega üle,” muigab ametielus teadust tegev naine.

Esmalt tuli eestikeelne retseptikogu, siis alles ingliskeelne toidublogi ning praeguseks on Nami-Nami arvestatavaks portaaliks kasvanud.

“Toidutegemine ja sellest kirjutamine on minu jaoks juba aastaid olnud eelkõige meeldiv harrastus ja vaheldus akadeemilisest maailmast. Süüa peab ju ikka tegema, miks siis mitte juba südamega ja süvenenult,” räägib täna pisitütre ema Pille, kes iga päev paar tundi ka portaalile kulutab.

Alates jaanipäevast ilmub Naistekas kord nädalas spetsiaalselt meile Pille poolt kirjutatud Nami-Nami Toidunädal.