Foto: NamiNami
Hapukapsasupp kanakoibadega

See retseptiidee on pärit paar aastat tagasi ilmunud “Pereköögi kokaraamatust” ning on meie pere talvisel söögilaual päris sageli. Supp on mahe, veidi magushapu ning säilib külmkapis päris mitu päeva.
LOE RETSEPTI

Foto: NamiNami
Sõrnikud

Vene köögist pärit pontsakad kohupiimakotletid, mis on kõige maitsvamad soojalt koos hapukoore või mõne mõnusa keedisega.
LOE RETSEPTI

Foto: NamiNami
Veiseliha-kartulipuder

Meenutab veidi me vana head mulgiputru, ainult ei roog ei sisalda kruupe ja sealiha asemel on kasutatud veiseliha. Lihtne ja toitev roog, mis praktiliselt iseseisvalt pliidi peal valmib.
LOE RETSEPTI

Foto: NamiNami
VEIDI EKSOOTIKAT: Kikerherne-tomatihautis chorizo vorstiga

Chorizo on Hispaania sealihavorst, millele annab mõnusa meki Pimentón ehk suitsutatud paprika pulber. Suuremates toidupoodides müüakse El Pozo puna-kollases pakendis vorstilatte. Ka kikerherneid on viimasel ajal suuremates poodides juba rohkem saada.
LOE RETSEPTI

Foto: NamiNami
NÄDALA MAGUS KOOK: Mokakook
ehk kakaoga toonitud plaadikook, mis on kaetud kohvimaitselise tuhksuhkruvõõbaga. LOE RETSEPTI