Enne verivorsti, sealiha ja hapukapsaste kallale asumist üllata oma külalisi magusate kanatiibadega, mida on kerge valmistada ja mis viivad keele alla!

1 kg kanatiibu
½ klaas mett
½ klaasi vahtrasiirupit (kui siirupit pole, asenda meega)
6 spl sojakastet
maitse järgi küüslauku (2-4 küünt)
näpuotsaga cayenne pipart

Soojenda potis keemiseni mesi, vahtrasiirup, sojakaste ja peenestatud küüslauk. Aseta kanatiivad ahjuvormi ja kalla meesegu neile peale. Kata fooliumiga ja lase külmkapis seista vähemalt paar tundi.

Küpseta fooliumiga kaetuna ahjus (190° C) 1 tund, poole tunni möödudes keera tiivad teisele küljele. Seejärel eemalda foolium, suurenda ahju temperatuuri 200 kraadini ja jätka küpsetamist 15 minutit. Siis võta kanatiivad kastmest välja ja küpseta restil veel 10 minutit.