25.01.2009, 13:44
“Parim Maitse” esitleb: feta juust ja marmorkeeks
FOTO:
Telekokad Arne Shumann ja Rain Käärst valisid seekord põhitooraineks feta juustu. Mida valmistatakse ja kuidas täpselt tehakse seekord magustoiduks mõeldud marmorikeeksi, näed videost. Retseptid oleme juba sinu jaoks juba välja kirjutanud.
Singi-spinatipirukas fetajuustuga
Põhi:
Täidis:
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad. Lisa vanillisuhkur, kohv ja küpsetuspulbriga segatud nisujahu. Tõsta kolmandik tainast kõrvale ja sega kakaoga. Laota valgest tainast pool võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud keeksivormi põhja. Jaga kakaoga tainas peale ning kata pealt taas valge tainaga. Sega lusika või noaga kaks värvilist tainast omavahel kergelt segamini. Küpseta keeksi ahjus 175° C juures 45 minutit. Proovi küpsust tikuga. Lase vormis jahtuda 10 minutit ja kummuta vormist välja lõplikult jahtuma.