Vaja läheb:

4 Rannamõisa broilerikintsuliha (nahata)
2 spl rapsiõli
250 ml valget veini
150 ml kanapuljongit
70g rohelist sibulat
30g võid
100g šampinjone
värske tüümiani
värske peterselli
1 sidrun (mahl ja koor)
30g võid
meresool
pipar

Kuumuta õli ja või pannil ning prae broileriliha kuldpruuniks. Tõsta broileriliha ahjuplaadile. Pane pannile veel võid ja pruunista šampinjonid, sibul ning lisa tüümian, sidrunikoor ja -mahl.
Vala peale vein ja kanapuljong, keeda kuni maitsed segunevad. Saadud vedelik vala broilerilihale ning kata see pealt küpsetuspaberiga ja küpseta ahjus 150 kraadi juures kaks tundi.
Serveeri koos küpse porgandi ja aurutatud porrulauguga.

Loe veel: RETSEPT: mõnusalt kakaone kondenspiima-toorjuustukook" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/retsept-monusalt-kakaone-kondenspiima-toorjuustukook.d?id=60903229">Retsept: mõnusalt kakaone kondenspiima-toorjuustukook