RETSEPT: Mõtled, mida valmistada vahepalaks? Proovi toorputru!

 (1)
RETSEPT: Mõtled, mida valmistada vahepalaks? Proovi toorputru!
Foto on illustreerivUnsplash.com

Eelkõige on see ideaalne hommikusöök — paned helbed õhtul vette likku ja ärgates saad valmistada paari minutiga mõnusa roa. Kuid see sobib ideaalselt ka kergeks vahepalaks, vahendab värske Naisteleht.

Vaja läheb:
1 dl täisterakaera- või -spelta- või rukkihelbeid
1,5 dl piima (kasuta kaera-, riisi- või sojapiima)
1 dl mustikaid
pool banaani
1 dl granaatõunaseemneid
1 tl kookoshelbeid
1 tl seesamiseemneid

Pane helbed tunniks kuni paariks üleni vette likku. Paari tunni möödudes vala peale piim. Lisa mustikad, tükeldatud banaan, kookoshelbed ja seesamiseemned ning serveeri. Loomulikult võid kasutada ka teisi puuvilju, marju või seemneid.

Selle ja teised põnevad retseptid leiad ajakirjast Naisteleht!