RETSEPT | Teistmoodi jaanid: grillitud veisehakklihapihvidega hamburger

 (2)
RETSEPT | Teistmoodi jaanid: grillitud veisehakklihapihvidega hamburger
Foto: Tuuli Mathisen

Grillitud veiselihapihv on ajatu klassika, mis hamburgerina serveerituna paneb nii mõnegi lihasõbra suud vesistama.

Maggi Texicana kastmest pisut vürtsikust ja särtsu saanud külluslik veiselihaburger maitseb niisamagi hästi, kuid koos palaleiva, juustu, majoneesi, krõmpsuva sibula ja mahlase tomatiga on tegemist tõeliselt nauditava ja väga suvise olemisega suutäiega.

Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 30 minutit

Mida vaja läheb?

  • 500 g veisehakkliha
  • 3 sl Maggi Texicana Salsa kastet
  • 2 sl hakitud värsket peterselli
  • Jahvatatud musta pipart
  • 1 tl meresoola
  • 1 muna
  • Näpuotsaga kaneeli (soovi korral)

Serveerimiseks:

  • 4 taskuleiba või palaleiba
  • 4 sl majoneesi
  • 4 viilu juustu
  • 4 rammusat punase sibula viilu
  • 4 suurt tomativiilu või 8 väiksemat viilu
  • Salatilehti

Tee nii:

Sega kõik koostisosad kausis kokku. Vormi tainast märgade kätega peopesasuurused pihvid. Kuumuta grill ja grilli pihve mõlemalt poolt mõned minutid.

Serveerimiseks säti palaleivale majonees, sinna peale salatilehti, juustuviil ja grillitud pihv. Sinna peale säti sibulaviilud ja tomativiilud. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe. Juurde võid pakkuda Maggi Texicana kastet.

Inglite aeg