1. Parandavad midagi

Sa oled korduvalt palunud tal lamp lakke riputada või logisev uks korda teha ja millal ta selle töö käsile võtab? Siis, kui sa tal jalust ära lähed. Meestele meeldib omaette ja rahulikult nikerdada, ilma et keegi "sõbralikke ja kasulikke" soovitusi selja tagant jagaks ning kahtleks tema igas sammus.

2. Istutavad lapsed tundideks teleka ette

Kuuetunnine multikamaraton ei tule ema juuresolekul kõne allagi, kuid isale annab see võimaluse näiteks riiul valmis ehitada.

3. Mängivad koeraga

Kui naine on kodus, jookseb koer alati tema järel. Nüüd on hea võimalus kutsuga suhteid soojendada ja teda maitsva toiduga ära osta.

4. Magavad

Lõunauinakud on mõnusad, kuid mitte siis, kui kallim samal ajal tolmuimejaga mässab, nõusid peseb, triigib või kasvõi raamatut loeb.

5. Võtavad väikese lonksu

Seda näägutamist, mis õllepudeli avamise järel lahti läheb, ei jõua ükski mees ära kuulata. Palju rahulikum on oma lemmikjooki nautida siis, kui teistpoolt läheduses pole.

6. Katsetavad su kosmeetikatooteid

Ta ei julgeks iial su käest küsida, kas ta võib su kehakoorijat kasutada. Ta teeb seda siis, kui sina oled ohutus kauguses.

7. Söövad pöörases koguses rämpstoitu

a) Head aega, kallis!

b) Jooksuga autosse, kiiresti lähimasse toidupoodi, korv täis krõpsu, küüslauguleibu, šokolaadi ja jäätist.

c) Koju diivanile, telekas käima ja head isu.

8. Kaisutavad patja

Üksi magada on külm ja kurb, seetõttu meisterdavad nad endale patjadest kallima, keda öösel kaisus hoida.

9. Koristavad

Sinu nähes su kallim naljalt tolmuimejat kätte ei võta ega oma riidekappi ei korrasta, sest sa suudad tal näägutamise ja õpetamisega tuju ära võtta. Kui sind pole, loob ta korda omal moel, sest tallegi meeldib tegelikult puhas elamine rohkem.

10. Lasevad lastel kakelda

Olete näinud, kuidas kutsikad müravad? Lastel on ka seda vaja! Nad peavad saama teineteist nügida ja togida ning sellest ei juhtu mitte midagi. Emad muidugi ei mõista seda ja lahutavad nad hetkega.

11. Igatsevad

Kas sa tuled varsti koju?