1. Orgasm ei ole maailma naba

Jah, vibraator võib pakkuda naisele sellise orgasmi, et lausa kõrvalmaja naabrid sellest kuulevad. Küll aga ei flirdi ta kunagi. Ta ei tee baarileti ääres sulle silma. Lõppude-lõpuks jääb ta siiski üheks vidinaks, millega end vajadusel ära rahuldada saab.

2. Kas sa oled üldse peenist näinud?

Kuna sa seda artiklit loed, siis oled sa ilmselt üks heteroseksuaalne mees. Siis sa ilmselt mõtled ka, et peenised on ühed parajalt imelikud ja mitteatraktiivsed asjad. Usu — naised näevad asja hoopis teistmoodi. Nende jaoks on peenis midagi müstilist, ägedat ja võimsat. Mitte ükski vibraator selle vastu ei saa!

3. Kas kuntsvagiina asendaks sinu jaoks päris naist?

Ei. No täpselt!

4. Unelmates ja reklaamides on vibraatorid palju võimekamad kui päriselt

Päris meestel on erinevad liigutused, nipid ja trikid. Vibraator teeb ikka oma asja samamoodi. Iga päev. Terve nädal. Sellest väsib, ausalt ka.

5. Sekslelud on su sõbrad

Kõik me teame, et naistel läheb mõnikord ka vaja abikätt, et orgasmini jõuda. Miks siis mitte selleks sekslelusid kasutada? Põnev mõlema jaoks. Ja mõnes mõttes võid sa tema peale väga kindel olla — ta ei varasta su naist sinult ära.

6. Tema kõvadus ei ole argument

Kõva peenis = naine erutab sind. Mida aga üks vibraator naisele näitama peaks? Ta on ju koguaeg tahke ja kõva! Võlts!

7. Mees õpib ajapikku

Stabiilse sekspartneriga on asi lihtne. Pikema aja jooksul õpite te mõlemad, mis teile meeldib ja mille peale partner ihast ja mõnust oigama hakkab. Vibraatoriga mängides on ainuke õppija aga see, kelle küljes oleva jäseme käes see mänguasi parasjagu on.

Allikas: Men’s Health