“Sa saad sellega hästi hakkama!”

Isegi kui mees teab, et ta oskab mööblit kokku panna, autot parandada ja vannituba plaatida, pole tal vähimatki selle vastu, kui ka sina seda tähele paned ja kallimat tunnustad.

“Mul on sinuga nii turvaline.”

Mehel on ürgne kaitseinstinkt ja isasena tahab ta endast “nõrgemaid” hoida — kui kinnitad, et ta sellega ka toime tuleb ja sa end temaga õnnelikult ja turvaliselt tunned, valmistab see talle palju rõõmu.

“Ahh, sa oled nii kuum!”

Käigu see tema silmade, õlgade või kõhulihaste kohta — vahet pole! Kui sulle meeldib oma mehe juures mingi kindel osa ja sa seda talle meelde tuletad, tõstab see tema enesekindlust. Nii on ta ka julgem sulle rohkem komplimente ütlema. Lisapunkte teenid, kui sõnade lausumise ajal mainitud kohta ka sõrmedega puudutad.

“Mulle meeldib sinuga aega veeta.”

See kompliment näitab, et sulle ei meeldi mehe juures ainult tema välimus, raha ja sõbrad, vaid sa hindad seda, kes ta sisimas on.

“Sa näed selles särgis imehea välja.”

Ehkki enamus mehi pole niisugused riidehullud nagu meie, tahavad nad siiski saada tunnustust, kui nad püüavad meie jaoks head välja näha. Rõhu riideeseme kohta komplimendi tegemise asemel pigem sellele, kui hea mees selles välja näeb.

“See oli parim kingitus üldse!”

Parim kingitus, kohting, üllatus — mida iganes mees sinu heaks ka ei teinud, tunnusta teda selle eest.

“Sa teed oma tööd hästi.”

Paljud naised hindavad seda, kui kõrgel nende mees karjääriredelil on või milline on tema sissetulek — sina poe sügavamale ja märka seda, millise pühendumuse ja osavusega mees oma tööd teeb. See näitab, et raha ja võim ei ole sinu jaoks põhilised, vaid sa hindad tema meelekindlust ja arenemisvõimet.

“Sul on tore perekond.”

Pere ja sõbrad tekitavad paaridel tihti tülisid. Siiras kompliment mehe lähedaste kohta näitab, et sa hindad talle olulisi inimesi ja tahad ka tulevikus häid suhteid hoida.

“Mida ma küll sinuta teeks?”

Mees vajab, et sina teda vajaksid. Mehed tahavad olla kasulikud, aidata sind kodutöödel, maksude arvutamisel ja rehvi vahetamisel. Kui sa näitad mehele, kui palju abi ja tuge sulle temast on, teed talle suurima võimaliku komplimendi üldse.

Allikas: sheknows.com