1. Unusta ära “mina ja delfiin” pilt. Mida see peaks näitama? Su armastust kalade vastu (keda huvitab?)? Seiklushimu? Mida iganes…

2. Oma ametiks märgid “spetsialist”. Mille spetsialist???

3. Profiilipilt “mina ja sõbrad”. Okei, sa üritad märku anda, et sa oled lahe kutt ja sul on palju sõpru, aga kust mina peaksin teadma, milline neist sina oled?

4. Ka pilt sinust kusagil kaugel eemal on “no-no”. Milleks valida pilti, kus sa ei ole äratuntav? Selline pilt ei ole mulle just väga suureks abiks, kui ma üritan parasjagu oma elu armastust leida!

5. Udune pilt. No kuule! Sa ju suudad paremini?!

6. Pildid endast tibikarjas. Ah selline sa siis oledki? Mina jätan vahele…

7. Pilt su kõhulihastest. Muidugi on erutav lasta tüdruku kujutlusvõimel lennata, kuid ma ei soovi ette kujutada su nägu! Seda ma tahan näha esimese asjana. Pane särk selga ja lõpeta oma kõhulihaste taha peitumine.

8. Kõik su fotod on tehtud vannitoapeegli peegeldusest. Üks sõber sul ju ikka on, kes oleks nõus sinust normaalseid pilte tegema?!

9. Postitad kunsti. Mõistan. Sa oled lahe. Aga ma ei taha vaadata seda, mida sina vaatad. Ma tahan sind näha.

10. Pilti polegi. See on kohtinguportaalis surmapatt. Sa otsid endale kaaslast ja sa ei taha end näidata. Naised lappavad läbi sadu pilte ning otsustavad umbes 4 sekundi jooksul, kas nad on huvitatud sinuga lähemalt suhtlemisest või mitte. Pildil on otsuse langetamise juures väga suur roll!