1. Unusta ära sõnad “alati” ja “mitte kunagi”

Ära neid kahte sõnu vaidluses kasuta. Esiteks ei ole nad väga õiged, sest ei ole ju tõsi, et temake ei astu kunagi esimest sammu ega rõõmusta sind vallatute kostüümide või suuseksiga. Sünnipäeval said sa ju vapustava show! Teiseks on neil sõnadel süüdistav maik. Kasuta oma soovide ja vajaduste väljendamiseks parem “mina” vormi (ma tunnen, ma arvan, mulle ei meeldi) või pehmemad sõnu, näiteks “mõnikord”, “teinekord,” “aeg-ajalt” jne.

Muidugi on need sõnad pehmed ja tunduvad lapsikud, kuid parimad abikaasad ongi oma naistega hellemad ja tundlikumad kui oma semudega.

Muide, need kaks sõna sobivad suurepäraselt komplimentide tegemiseks. “Sa ei ole mind kunagi alt vedanud!” või “Mulle on alati meeldinud vaadata, kuidas sa lahti riietud!”

2. Pööra talle tähelepanu

Sa marsid pärast tööd uksest sisse, viskad riided nurka ja koti maha, istud diivanile, läpakas süles, vaatad meilid üle, sööd kõhu täis ning sead end siis mugavalt telekat vaatama. Heal juhul tuleb sul meelde naisele möödaminnes põsemusi anda. Sa oled küll kodus, aga su tähelepanu saavad kõik muud asjad ja tegevused peale su kalli elukaaslase.

Selge see, et sa ei suudagi pärast tööpäeva tema lõputut jutuvada kuulata ning käest kinni diivanil istuda, kuid sa võid seda vähemalt üritada. Ka mõnest minutist täielikust tähelepanust piisab, et teievaheline suhe püsiks särtsakana ning naine ei tunneks end hüljatuna. Tunne huvi, kuidas ta päev läks ning vaata teda pilguga, mis ütleb: “Mul on hea meel sinuga koos siin olla ja sa näed kuradi hea välja!”

3. Naera koos temaga

Huumor on parim ühendaja ja teie suhte hoiab tugevana ühine naljasoon. Ütled, et ta ei hinda su vaimukusi ega oska ise korralikult nalja visata? Sa ju naerad oma jobu ülemuse vaimukuste peale, et talle meeldida ja tema silmis plusspunkte teenida! Kui sul on soov oma elukaaslasega vallatuid öid mööda saata, pinguta ka tema nimel. Naer ja nali vabastavad pingetest ning loovad õige meeleolu.

4. Võitle! 

Selliseid situatsioone, kus saaksid end isalõvina näidata, ei tule just tihti ette. Kuid mõnikord siiski juhtub, et sul on vaja oma naise või pere kaitseks välja astuda ning näidata, kuidas asjad tegelikult käivad. Näiteks siis, kui mõni töll su kaaslannale baaris ligi ajab või keegi su sugulastest üritab teda maha teha, astu välja, aja rind kummi ning kaitse oma naist! Kui sa seda ei tee, kahaneb su väärtus tema silmis hoobilt ning võid seksimängud mõneks ajaks rahulikult ära unustada.

5. Mõnikord käitu ka vaikse lambukesena

Abikaasa ülesanne ongi erinevates olukordades toime tulla ning oma käitumist vastavalt vajadusele kohandada. Pehmus, tundlikkus ja lahkus on iseloomujooned, mida naised tulevaste või olemasolevate abikaasade juures väga hindavad. Hea mees teab, et tema ei pea olema alati perepea ja tema sõna ei pea alati peale jääma. Kui tunned, et sa ei saa üldse aru, mida kaasa sinult ootab, võta ta lihtsalt kaissu, suudle teda ja tunnista ausalt, et sul on juhe koos ja sa vajad veidi ab, et mõista, mida ta saaks olukorra parandamiseks teha.

6. Ole realistlik

Tema vajab lähedust, et tahta sinuga seksida, sina vajad seksi, et tunda lähedust. Nii see paraku käib. Nõu anda ei oska, mida selle teadmisega pihta hakata, kuid head mehed peavad seda tõsiasja alati meeles.

7. Puuduta

Just, puuduta, aga pea ka meeles, et iga kallistus või põsemusi ei pea kohe seksini viima. Kui seda üritad, saad sa rõõmsa ja rahuliku naise asemel vinguva ja viriseva tädi, kes hakkab karjuma niipea, kui talle läheneda üritad. Loe uuesti punkti number 6. Süütud puudutused on parim viis läheduse tekitamiseks ja hoidmiseks. Kallista, suudle, hoia käest kinni. Kui toidupoes ringi kõnnite, võta tal ümbert kinni. Anna musi, kui koju tuled. Ta tunneb end armastatuna ja hinnatuna ning sul on suurem võimalus õhtul skoorida.

8. Aita kodustes töödes

Pesemata kohvikruusid kraanikausis, vedelevad sokid, välja viimata prügi jms pisidetailid ärritavad naisi tohutult. Kuid mehed, kes suudavad ise oma laga ära koristada, on kulda väärt ja saavad oma pingutuste eest õhtul linade vahel vääriliselt tasutud!

9. Ära püüa teda muuta

Su naisel ei ole mitte midagi viga, seega palun ära ürita teda muuta või parandada. Niipea, kui hakkad seda tegema, on lähedus kadunud (jälle punkt nr 6!) ning sina istud õhtuti nukra näoga voodiserval või hakkad tihemini duši all käima.

10.  Sea sihiks pikaajaline (eluaegne) kooselu

Paarid, kes on omale selgeks teinud ja pähe võtnud, et nende suhe saab toimima, kestab pikaajaliselt ja on otsustanud selle nimel vaeva näha, saavadki sellega hakkama. Selliseid suhted ei ole vastupidiselt levinud arvamusele igavad ja need paarid ei ürita lihtsalt kuidagi hakkama saada, vaid sellistes suhetes on sära, särtsu, üllatusi ja loomulikult ka rahuldustpakkuvat seksi küllaga.

Allikas: menshealth.com