Vaatame siis, millised ametid tegelikult naistele muljet avaldavad. Nendel aladel tippu jõudmiseks on vaja omada naiste jaoks köitvaid iseloomuomadusi ning tavaliselt kaasneb sellega ka korralik teenistus, kuid lisaks on nende elualade esindajatele omane ka ehe isikupära ja stiil.

Mõistagi võivad käesolevat ülevaadet kasutada ka need, kes tahavad lihtsalt kedagi teist mängida. Sa võid olla keskpärane näitleja, muusik või algaja arhitekt, aga kui sa oma valdkonnas läbi ei löö, võivad siin toodud nõuanded aidata sul midagi paremat teeselda. Sel juhul pead vaid lootma, et su huviobjekt ei tee väikest taustauuringut ning ei paljasta su hormoonide sunnil sündinud sohitegu.

Kokk

Olgem ausad, naise voodisse meelitamiseks on lihtsamaid mooduseid kui kokaks hakkamine.See tähendab, et sa pead olema tööl samal ajal, kui kõik teised linnas lõbutsevad. Õigemini sa töötadki selleks, et inimesed saaksid väljas lõbutseda. Kui elad üle kokandusõpingud ning ametiredelil tõusmisega kaasneva alatu konkurentsivõitluse ja läbipõlemise ohu, võid ühel päeval lõpuks jõuda hästi makstud eliitkokkade seltskonda. Mõistagi ei tee sa seda raha pärast. Olulisem on su enda ind luua uusi ja ainulaadseid roogasid ning ühtlasi omada ametit, mis naistele tõeliselt muljet avaldab.

Teesklemisnõuanne: harjuta karismaatilist, kõigest üleolevat suhtumist, vaata igal nädalal ära kõik kokandussaated ja ära enam kunagi käi kiirtoidukohtades.

Ettevõtja

Taas oled lõpetanud järjekordse rusuva päeva kontoriboksis, surudes vaevu maha soovi pooled oma kolleegidest surnuks kägistada. Roomad ummikus oma igavas autos koos sadade täpselt samasuguste palgatööorjadega ning sul pole tulevikult midagi oodata peale järjekordse nüristava õhtu. Just sellisel hetkel tekib inimestes soov midagi muuta ja ise ettevõtjaks hakata. Enamasti suruvad nad selle soovi maha, jäävad sissetallatud rajale ning kordavad päevast päeva sedasama argirutiini. Ent mõnede puhul on tung muutuste järele piisavalt tugev, nii et nad asutavadki oma firma. Sellele teele asujate seas võib kohata ääretult erinevaid inimesi, kõikvõimaliku hariduse ja algkapitaliga. Samas on nad enamasti sarnased selle poolest, et on valmis riskima ning endast kõike välja panema. Õhtuti ja nädalavahetustel töötamine on vältimatu, eriti algusaegadel. Kui su firmal õnnestub esimesed aastad üle elada, oled juba jõudnud õnneliku vähemuse hulka, sest enamik nii kaugele ei jõua. Teoreetiliselt sa muidugi tead seda, kuid ka praktikas vastu pidamiseks vajad sa visiooni. See ei pruugi olla lihtne, aga naistele mulje jätmise koha pealt on see üks parimaid ameteid üldse — see paneb nad imetlema sinu julgust, iseseisvust ja visadust.

Teesklemisnõuanne: nimeta oma palgatööd konsultatsiooniteenuseks.

Sõjaväelane

Kui oled otsustanud sõjaväelise karjääri kasuks, siis kindlasti mitte lootuses elada luksuslikku elu. Isegi ohvitserina ei pruugi su palk küündida mõne noorukese kõnekeskuse töötaja tasemele. Ent see polegi peamine. Sinu jaoks on märksa olulisem seda noorukit ja oma riiki kaitsta. Sind sunnib selleks põhimõtteline kohuse- ja autunne. See ei pruugi sulle tuua kuulsust ega õnne, aga sisemiselt tunned ennast ometi rikkana. Ning lisaks sellele — sa ei pruugi seda küll kõva häälega välja öelda — kaasneb sõjaväelase ametiga üks ääretult meeldiv erisoodustus: naised jumaldavad mundris mehi.

Teesklemisnõuanne: kui ettevaatus ei luba sul siiski päriselt sõjaväelase leiba sööma hakata, siis selle teesklemiseks pead vähemalt oma keha vormis hoidma. Kõigepealt avaldab see naistele muljet ning lisaks võib see päästa su elu, kui mõni ehtne soldat peaks su pettuse paljastama.

Loomaarst

Inimese ja tema lemmiklooma side võib olla tugevam kui lapse ja vanemate vaheline suhe.Tihti ei ole loomad ainult üks osa perekonnast, vaid nad ongi kogu perekond (naistega semmimist lihtsustab see oluliselt). Loomarstid mõistavad seda sidet ja tunnevad oma töö üle uhkust, olgu tegemist rutiinse kontrolli või tõeliselt haigete või vigastatud loomade ravimisega. Sarnaselt inimeste arstidega peavad loomatohtrid enne litsentsi saamist aastaid õppima. Samas teenivad nad vähem kui inimeste arstid, kuid nende tööpäevad on tihtipeale samuti väga pikad. Positiivse poole pealt aga saavad loomaarstid praktiseerida mitmeid erinevaid meditsiinivaldkondi ning tunnevad oma tööst suurt rahuldust.

Teesklemisnõuanne: vaata alternatiivmeditsiini poole ja väida, et suudad loomadega vestelda. Ehk vändatakse sinust isegi mõni dokumentaalfilm.

Tuletõrjuja

Vaprus, ohutaju, soov teisi kaitsta, hea füüsiline vorm — need on vaid mõned tuletõrjujale iseloomulikud omadused ning nende roll on tegelikult märksa suurem kui vaid põlengute kustutamine. Just nemad tõttavad sageli esimesena appi autoavariis kannatanule või kiiret arstiabi vajajale. Lastena me mõtlesime muidugi, et kogu nende töö seisneb mööda posti allalibisemises ja punaste autodega sõitmises. Täiskasvanuna mõistame lugupidavalt, et see töö eeldab intensiivset treeningut ja pühendumist, samas kui tasu selle eest on pigem tagasihoidlik. Ehk just seepärast ongi tuletõrjuja amet naiste jaoks üks köitvamaid, et vaid vähestel on julgust sellega kaasnevate raskustega rinda pista.

Teesklemisnõuanne: saa lahti õllekõhust, mõtle habeme kasvatamisele ning õpi pähe kõik sarja 911 seeriad.

Lendur

Lenduriks olemine oli popp juba ammu enne seda, kui Tom Cruise F-14 kokpitti istus. Isegi kui sinu valitseda on vaid väike kohalik liinilennuk, on sul ikkagi märksa lahedam amet kui selles lennukis istuval müügimehel. Kui jõuad järgmisele tasemele ja hakkad juhtima suuri õhulaevu, teenid korraliku raha ja näed maailma. Lisaks võid päeva viimasel lennul vaadata üle väljuvate reisijate näod ning jätta meelde mõned kaunimad naisterahvad, kellega võiks hiljem hotelli baaris juttu teha, kui nad peaks sinna sattuma.

Teesklemisnõuanne: lase endale teha lühike soeng, osta Aviator-tüüpi päikeseprillid ja näri kõvasti nätsu.

Fotograaf

Kaamera on hinge peegel, olgu tegemist siis sinu, pildistatava või teie mõlema hingega.Paljusid naisi võlub modelli ja fotograafi vahel tekkiv suhe ning nad oskavad hinnata kunstnikusilmaga meest, kes suudab jäädvustada fotole ühe hetke meeleolu. Teised jälle vabanevad kaamera ees oma kompleksidest. Muidugi kehtib see juhul, kui oled juba endale nime teinud ja teenid korralikku raha. Sellele eelneb kõvasti õppimist nii õpetajate käe all kui ka omal käel, rääkimata tüütutest tööotsadest, mille pead kogemuste hankimiseks vastu võtma: pulmad, nutvad vastsündinud, koolilõpetamised ja muu taoline. Ent kui jõuad tänu andekusele ja visadusele lõpuks selleni, et pildistad Kariibi mere saartel bikiinides modelle, tead, et kogu vaev on ennast ära tasunud.

Teesklemisnõuanne: katkesta aeg-ajalt vestlus poolelt sõnalt, püüa kaaslane või mõni muu objekt pöialdest ja nimetissõrmedest moodustatud kaadrisse ning kurda igal võimalusel valguse üle.

Jalustrabav elukutse

Ted Knight ütles kunagi filmis “Pallipoiss” (Caddyshack), et maailm vajab ka kraavikaevajaid.Paraku naised kraavikaevajatest suuremat ei hooli. Vähemalt mitte sellised naised, keda me ise ära rääkida tahaksime. Teise äärmusesse hüppamine ja juristiks või arstiks hakkamine pole samuti lahendus. Pigem püüa leida elukutse, mis sind ära toidab, aga võimaldab lisaks demonstreerida julgust, loomingulisust ja/või oskusi, ning populaarsus naiste seas on garanteeritud.

Allikas: www.mees.eu