• Leia müüja! Esimese asjana leia naissoost müüja, kes aitab sul parfüümipoes orienteeruda ja sind õigete pudelikesteni suunata, nii et sa ei peaks asjata kõiki lõhnu läbi nuusutama.
  • Tunne oma naist. Nuusuta tema praeguseid parfüüme ja meenuta, milliseid lõhnu ta eelistab. On ta värskuse armastaja või meeldib talle olla magusalt puuviljane? Tunned sa temaga koos olles hõrku lillearoomi või võrgutavalt vürtsikaid noote? Kirjelda oma naise lõhnaeelistusi müüjale ja oled juba õigel teel.
  • Pudel olgu ilus! Naisele on oluline ka see, milline parfüümipudel välja näeb ja see on miski, mida tasuks meeles pidada. Hea lõhn, aga kole pudel võrdub keskpärase kingitusega. Hea lõhn ja ilus pudel võrdub aga suurepärase kingitusega!
  • Jäta olulised hetked meelde. Kui su naine lappab su kõrval ajakirja, osutab siis parfüümireklaamile ja ütleb: “See on nii hea lõhn!”, siis on su elu eriti lihtne. Kui plaanid naisele lõhna kinkida, võid teha ka kavala käigu parfümeerikauplusesse (näiteks, et endale midagi leida) ja jälgida samal ajal, mida su naine nuusutab ja kiidab.
  • Kingitus olgu kaunilt pakitud. Lase kingitus professionaalselt pakkida ja võid lisada juurde ka naise lemmikšokolaadi või pudeli head šampanjat. Nii ei jää mulje, et jooksid viimasel hetkel poest läbi ja haarasid esimese ettejuhtuva parfüümi.