1. Meile ei meeldi “kes on su issi!” mängud

(Porno)filmides nähtud naisi, kes “issi” mänguga kaasa lähevad ning seda pööraselt naudivad, on tegelikult võib-olla vaid üks miljoni kohta. Enamikul meist kaob igasugune seksiisu kohe, kui sa mingit veidrat juttu suust välja ajama hakkad. Ükski normaalne naine ei taha seksi ajal oma isa ette kujutada! Mitte mingil moel. Mitte kunagi.


2. Unustad partneri ja vajud unne kohe, kui oled “lõpetanud”

Hoolimata sellest, et järjest ilmub uuringuid, mis selgitavad orgasmijärgset uinumist (mõned kiidavad heaks, teised teevad maha), arvame meie tegelikult, et see on lihtsalt nõme, isekas ja alandav. Me võime küll teha näo, et kõik on okei, aga tegelikult oleme me vihased ja solvunud. Seks ei ole ainult sinu soolo ja sa ei ole ainult võtja rollis (vähemalt siis, kui sa seksid naisega, mitte nukuga) — sina peaksid ka naise vajaduste eest hoolt kandma! Kui sa ei suuda pärast orgasmi end häälestada naise rahuldamisele, siis võiksid järele mõelda, kas see tüdruk, kes su kõrval lebab, üldse pakub sulle huvi.


3. Nägid und? Kui see polnud meelas uni, mille peaosas olime meie, siis meid ei huvita!  

Päriselt — on vähe asju, mis meid vähem huvitaks (v.a punkt nr 1). Kui sa ei näinud pööraselt seksikat und naisest, kellega sa veetsid just meeletult tormilise öö või ei saanud ilmutust loterii võidunumbritest, siis palun jäta oma unenäod enda teada. Aitäh.


4. Meile meeldivad mänguasjad, kuid mitte esimesel korral

Mänguasjad on väga lahedad! Aga selleks, et neid kasutusele võtta, peavad põhiasjad olema selged — me peame saama end vabalt tunda, ei tohi olla mingit valehäbi või piinlikke momente. Kõik need noodid käivad aga esimese seksi juurde, seega siis ei ole päris õige aeg oma mänguasjakastiga lagedale tulla ning vibraatoreid, rõngaid, käeraudu jms nodi katsetama hakata.
Lelud võivad mängu tulla siis, kui me suudame omavahel vabalt suhelda, sa ei suru oma soove peale ning suudad naise keha ja tema signaale lugeda ja mõista.


Allikas: Askmen