1. Planeeri nädalavahetust varakult

Üks kindlamaid ja lihtsamaid mooduseid uusi tutvuseid luua on loomulikult nädalavahetusel väljas käia. Tead ju küll kõiki neid paare, kelle tutvumislugu algab sõnadega “olime sõpradega ühisel peol” või “jäime teineteisele klubis silma”. Niisiis, selle asemel, et kuttidega diivanil õlle libistada ajage habe ära ja põrutage linnapeale. Ilusad naised ei istu nädalavahetusel kodus… kui nad just hõivatud pole.

2. Spordisaali!

Külasta kindlasti mõnel korral nädalas jõusaali või spordisaali. Ei, mitte selleks, et läbi klaasi vastupandamatuid joogapoose võtvaid naisi piiluda — selleks, et sul oleks endal eesmärk, mille poole püüelda. Nii tõestad nii endale kui teistele, et sa ei pea enese keha ja vaimu eest hoolitsemist mõttetuseks ja see on juba väga ligitõmbav. Loomulikult, kui sulle mõni liibuvates retuusides näitsik silma peaks jääma, siis ei keela keegi sul oma võlusid mängu panna…

3. Jäta head lood meelde

headel suhtlejatel on vähemalt paar head ja köitvat lugu, mida seltskonnas rääkida. Jäta oma elus juhtunud mõnusad ja vaimukad seigad meelde — inimene, kes räägib temaga juhtunud lahedatest asjadest köidab automaatselt. Teda tahetakse kuulata ja teda peetakse muhedaks ja vabaks suhtlejaks. Haara igast võimalusest alati kinni — vaid niimoodi toimides ja seiklusteks valmis olles juhtub sinuga huvitavaid asju, mida hiljem teistega (loe — naistega) jagada.

4. Tutvusta end!

Sellest, millal on kõige õigem aeg end naisele tutvustada, ei olegi nii raske aru saada. Kõige kindlam moodus on oodata mingit naisepoolset kontakti nagu naeratus või juhuslikust pikem silmside. Kindlasti ei tohiks naist segama minna, kui tal parasjagu mingi tegevus pooleli on. Milles seisneb aga suurim võti? Enesekindlusel ja enesekindlusel on vahe — naerata, tunne end vabalt ja ole sõbralik, egoistlik pealetükkivus on kindlaim viis naine eemale peletada.

5. Hoolitse enda eest

Enese eest hoolitsemise suurimaks motiveerijaks on see, et sa võid endale meeldivat naist kohata absoluutselt kus ja millal iganes — olgu selleks kasvõi hetk, mil korraks kodu kõrval asuvasse toidupoodi suitsuvorsti järele lippad. Seega püüa alati viisakas välja näha. See ei tähenda, et peaksid tundide kaupa juuksegeeliga mässama — see on pigem pisut hirmutav. Käi iga päev pesemas, kasuta deodoranti, lõhna ja muud põnevat kraami ja jäta meelde, et 3-päevane habe on seksikas, 30-päevane… mitte. Palun püüa hoolitseda ka selle eest, et su riided oleksid puhtad ja terved, eriti jalanõud! Paljud naised vaatavad mehe juures esimese asjana just ta jalanõusid.

Mehed, millised on teie enda nipid-trikid naistega kohtumiseks?

LOE KA:

Allikas: askmen.com

Soovid leida uusi sõpru? Kohata oma elu armastust? Vaata Delfi Date`i!