Olen siin ilmas jupike aega elanud ning ennast ja teisi jälgides/kuulates selgeks saanud, et naiste jaoks on suhtes kõige olulisem tunda end ihaldatuna. See ei tähenda kaugeltki ainult seksuaalset huvitatust. Ihaldatus on midagi palju enamat ja suures osas just vaimsel-emotsionaalsel tasemel.

Aga mis on meeste jaoks vältimatult oluline, et suhe täisväärtuslik tunduks? Mulle näib, et selleks võiks olla tunnustus lihtsalt olemise üle.
Ja siit ka minu küsimus: kas tunnustus igapäevaste väikeste asjade eest on asi, mida mees oma naiselt esmajärjekorras ootab ja mis paneb teda naist ihaldama?

Paljud naised arvavad, et mees ihaldab sellist naist, kes mehe elu mugavaks teeb, tema eest hoolitseb, talle väsimatult kodust maitsvat süüa teeb, on alati peavaluta ja nõus seksima jne. Selline naine on jah hea ja turvaline ja ka kallis, aga nii üllatav kui see ka ei ole, on mehed, kellelt olen selle kohta küsinud, alati öelnud, et ihaldatavaks need asjad naist siiski ei tee. Samuti ei ole ainuke ja peamine välimus (kuigi siinseid teemasid lugedes võib tunduda, et välimus on ainus oluline näitaja).