1. Sa võid temaga seksi ajal rääkida

Jah, te võite seksi ajal suhelda. Võid talle isegi silma vaadata! Samm edasi — rääkige sellest, mis teile meeldib ja mis mitte. Seks muutub seeläbi paremaks!

2. Ka naine võib olla voodis halb

Kui seks ei suju, ei ole viga ainult sinus. Te mõlemad olite puu otsas, kui pauk käis. Pada võib küll katelt sõimata, aga mustad on nad mõlemad.

3. Naised saavad samuti orgasme

Kui sa olid noorem, siis ei huvitanud sind see mitte üks teps. Kuni selle hetkeni, kuni üks neiu tunnistas, et ta ei ole sinuga kunagi “saanud”. Alates sellest ajast mõtled sa ka sellele, et tema arvamust sinust kui seksiisandast võib mõjutada see, kas suudad ta lõpuni viia või ei.

4. Seksfantaasiad võivad sageli olla peas ahvatlevamad kui nad tegelikult reaalses elus on

Sadomaso piitsutamine tundub mõtteis kui ülimalt erutav viis natukene vallatleda. Küll aga ei sobi ta tegelikult kõigile. Proovida ju võib, aga kui ei meeldi, siis ei tasu end piinata!

5. Purjus seks ei ole hiilgav

Kui su väikemees juba siis purjus olles püsti ei tahtnud püsida, kui sa 25 olid, siis mis lootused sul selleks praegu on? Või veel hullem, jääd äkki peal olles magama?

6. Sõprade eksid on keelatud maa

Suhe tähendab nüüd juba midagi kui ta seda teismeajal oli. Kas sa tahaksid, et su parim sõber sinu eksiga magaks? Pigem mitte.

7. Naised tegelikult ka ei soovi su peenisest pilte saada

Ära võta Anis Arumetsast eeskuju. Ära saada oma silmarõõmule pilti oma schlong’ist. Lihtsalt, palun.. Ära tee seda.

8. Siivutu jutt võib olla liiga kohmakas

Kui sa seda ei valda, siis on ka targem olla suu kinni. “Sa oled peenar ja ma künnan sind oma adraga!” EI!

9. Eelmäng on kohustuslik osa seksist!

See ei tähenda seda, et temake peab sind kindlasti suuga rahuldama. See tähendab lihtsalt seda, et ka enne seksi, peab midagi toimuma, mis teid mõlemaid käima tõmbab.

10. Ära uhkelda

Ei ole mõtet saata sõnumit oma sõpradele selle kohta, kuidas su peenis juba teist päeva pärast vahekorda valutab. See lõppeb ainult endale solgiämbritäie häbi kaela tõmbamisega.

Allikas: Askmen