1. Sokid ja sandaalid
Alustame siis taas sellest. Armsad mehed, sandaalid käivad palja jala otsas, sokid tossu, tennise või kinga sees. Ja kui teil on plaanis kanda lühikesi pükse ja tosse, siis valige madala servaga sokid, mis ei veniks poolde sääremarja.

2. XXL t-särgid
Vaata oma t-särki. Kas saaksid seda kanda ka 10-15 kilo raskemana? Kui jah, siis viska see ometi minema ja mine osta endale riided, mis on sulle parajad.

3. Augulised sokid
Emme ei nõelu enam sokke? Küll on kurb, aga siis tuleb see ise ära õppida või paar õlle vahele jätta ja selle raha eest uued sokid osta.

4. Ülikitsad teksad
Olgu, te näete neid moelavadel ja üleüldse on hipsteri stiil viimasel ajal väga hinnas, aga kui te peate end kauem kui 10 sekundit teksadesse riietama, on need ilmselgelt liiga kitsad. Me ei taha näha teie peenikesi makaronijalgu ega “meheau” kontuure — jätke kitsad teksad naistele.

5. Roosad, lillad või muidu “nunnud” bokserid
Must, valge ja hall — äärmisel juhul tumesinine. Ühtki teist värvi me teie püksilukku avades leida ei soovi.

6. Botased vabal ajal
Kas teate, kui paljud naised vaatavad mehega kohtudes esmalt ta jalanõusid? Kui nendeks on botased, ütleb see selge sõnaga, et sinus pole isegi nii palju stiilitunnetust, et eristada spordi- ja vabaajarõivaid.

7. Spordirõivad vabal ajal

Dressipüksid, fliispusad ja kõikvõimalike spordifirmade t-särgid jäägu sportlikeks tegevusteks, tänaval või pubis sa nendega naisele muljet ei avalda… kui ta endale just ossi ei otsi. Siia alla käib ka särk, mille said 94. aastal korvpallilaagrist. Tõtt-öelda… Sellega ei sobi enam isegi jõusaali ilmuda.

8. Väikseks jäänud ülikond
Kullake, kui sa ei jaksa osta endale parajat ülikonda, ei tasu meile kokteilide ostmisest rääkidagi…

9. Põlvini vajunud püksitagumik
Naistele meeldivad kenad pikad mehed ning nende meestega peaksid kaasas käima kenad pikad jalad. Kui sa kannad teksasid, mille hargivahe on kusagil põlvede läheduses, siis vaatame me sinust (ja su naljakalt lühikestest jalgadest) mööda.

10. Töökoha logoga pluusid, joped ja mütsid
Sa töötad Eesti Energias või Swedbankis? Palju õnne, aga jäta nende logodega rõivad suvepäevadel ülemusele pugemiseks.

Kallid naised, mida te veel meeste seljas näha ei taha?