1. Ülikond
Kui mehe ülikond on kallis, stiilise lõikega rätsepa poolt loodud meistriteoses, ütleb see omaniku kohta nii mõndagi positiivset.

2. Kingad
Märkad tema jalas klassikalisi musti, näiteks Oxfordi-tüüpi kingi? See on hea märk, et mees tunneb stiili.

3. Käekell
Käekellad ei näita pelgalt aega, vaid ka mehe staatust ning tema teadlikkust. Kui mees kasutab kvaliteetset, kallist käekella, võib arvata, et ta on tõsine tegija nii tööalaselt kui ka eraelus.

4. Triiksärk
Veatult seljas istuv kvaliteetsest kangast triiksärk ütleb mehe kohta palju. Asjatundlik silm eristab kergesti vabriku masstoodangu ja mõõdu järgi tehtud rätsepatöö – seega särk ei ole küll koht, mille arvelt mõistlik mees kokku hoiab.

5. Rahakott
Taskust kortsus rahatähtede urgitsemine sobib koolipoistele või äärmisel juhul üliõpilastele, kellel puudub oma püsivat sissetulek. Endast lugupidav mees kasutab täisnahast rahakotti, kuna see peegeldab tema austavat suhtumist rahasse.

6. Sõrmkindad
Käed – nagu ka jalad – tuleb alati soojas hoida, eriti meie kõledas ja niiskes kliimas.
Külma tõttu lõhenenud nahaga ja kergelt paistes käed ei ole hea märk – sellepärast kannavad teadlikud mehed viletsate ilmade saabudes pehmest nahast mugavaid sõrmkindaid.

7. Kvaliteetsed mustad sokid
Vastavalt olukorrale sobivad ka tumesinised või tumepruunid sokid. Aga mis peamine, tubli mehe sokid on alati samast paarist, puhtad ja terved.

8. Paksust nahast püksirihm
Tugevast rahast rihm koos kena ning jõulise pandlaga õilistab selle kandjat. Selline rihm sobib erinevat tüüpi pükstega, isegi tavaliste teksadega.

9. Hommikumantel
Teadlik mees ei jookse hommikul ringi bokserites, vaid kannab korralikku hommikumantlit.

10. Reisikott
Reisikott on nahast ning mahutab vajadusel kas kogu puhkuseks vajamineva varustuse või isegi sportimiseks vajamineva varustuse. Jah, korralikku reisikotti sobib kasutada ka treeningvarustuse transportimiseks.