“Peenise suurus erineb olenevalt inimese geenidest, hormoonidest ja testosterooni tasemest ning etnilisest kuuluvusest,” selgitab uroloog Koushik Shaw. Kuigi keskmine peenis on ca 12,9-15 sentimeetrit pikk, siis see, kas sellest midagi ka magamistoas oleneb, me kindlalt öelda ei saa, aga need kolm mees, kellel on “väikesed peenised” aitavad sellele küsimusele vastata:

Ütled, et sul on väike peenis. Kui väike see siis on?

Mees A: umbes 12.7 sentimeetrit, aga siis, kui see on lõtv, tundub, nagu seda ei olekski, mis mind väga häirib.

Mees B: 10.4 sentimeetrit, kui see on jäik ja 4 sentimeetrit, kui lõtv.

Mees C: 7.6 sentimeetrit, kui see on jäik.

Millal sa mõistsid, et sul on keskmisest väiksem?

Mees A: ma arvan, et umbes siis, kui hakkasin keskkoolis pornot vaatama ja avastasin, et kõigil teistel on palju pikem peenis.

Mees B: varajases teismeeas. Kui peale ujumistundi 13aastasena riideid vahetasin, märkasin, et teistel poistel on märgatavalt suurem kui mul. Minu oma nägi nendega võrreldes imepisike välja. Hakkasin siis teiste peenistele rohkem tähelepanu pöörama ja mõistsin üsna kiiresti, et mul on väike.

Mees C: umbes 13aastasena, kui nägin teisi poisse riietusruumis. Nägin nende suuremaid peeniseid ja kubemekarvu ning tundsin end halvasti. Tundsin, et pean oma suguelundit varjama, et mind ei narritaks. Arvasin, et hakkan lihtsalt hiljem arenema, aga kui mul 15aastaselt kubemekarvad kasvasid, jäi mu peenis sama suureks.

Kuidas sa oma peenisesse suhtusid?

Mees A: muretsesin alati, et see on väike, aga ma ei saanud sellest seni täiesti kindel olla, kuni sain arvuti.

Mees B: tundsin piinlikkust. Ma vahetasin riideid riietusruumi tagumises nurgas, sest kartsin, et keegi näeb seda ja naerab mu üle.

Mees C: olin häbelik ja tahtsin, et see oleks suurem. Ma ei proovinud tüdrukutega suudlemisest kaugemale jõuda, sest tundsin, et mu väike peenis võib tuua kaela kiusamise koolis ja hiljem ka tööl.

Kuidas sa end nüüd tunned?

Mees A: mul on üsna vastakad tunded ka nüüd, kui olen vanemaks saanud. Olen alati kogenud tervislikus koguses head seksi olenemata selle suurusest.

Mees B: olen vaikselt mõistnud, et väike peenis on miski, mille osas ma ei saa suurt midagi muuta ja pean sellega leppima. Mulle ei meeldi jätkuvalt teiste meeste ees riideid vahetada ja mul on tänaseni raske tunnistada, et mul on väike peenis. Aga ma ei tunne end enam nii halvasti kui nooremana.

Mees C: olen sellega nüüd rahul, sest mul on häbistamise suhtes fetiš tekkinud. Mul on ka pisikeste peeniste häbistamise Twitteri konto, mille puhul siis domineerivad naised alistunud väikeste peenistega mehi narritavad ja karistatavad. Naised on tavaliselt riides, aga mehed nende ees alati või neid on tehtud meigi ja pesu abil naiselikumaks ning neid sunnitakse masturbeerima või tegema teisi alandavaid asju, näiteks kodutöid või striptiisi.

Milline on sinu kogemus, kas suurus loeb neile inimestele, kellega sina maganud oled?

Mees A: ma arvan, et see kindlasti mängib partneri jaoks rolli, aga teda on võimalik jätkuvalt rahuldada, kui oled voodis kompetentne (ehk võimeline partnerile orgasmi kinkima). Ma arvan, et enesekindlus mängib siin samuti suurt rolli, sest kehv saavutus tuleneb sageli ebakindlusest.

Mees B: ma arvan, et see loeb mulle rohkem kui neile. Samas ei ole ma kunagi suutnud viia naist tippu vahekorra teel. Kui ma süütuse kaotasin, kartsin väga, et mu partner naerab mu üle või lahkub, mistõttu lükkasin seksi pikalt edasi. Kui me lõpuks seksisime, ei öelnud ta midagi ja meie suhtes ei tõstatanud kumbki meist seda teemat. Aga peale lahkuminekut märkasin Myspace’is vestlust tema ja ta kahe sõbra vahel, kus nad naersid, et mul oli “väike peenis”. Olin nädalaid hiljemgi veel šokeeritud. Peale seda hetke olen alati oma partneritega sellest probleemist rääkinud, mitte teeselnud, et seda ei eksisteeri.

Mees C: Jah. Mul on kogemusi tüdrukutega, kes on olnud nähtavalt pettunud ja hiljem sellest oma sõpradele rääkinud. Kord läksin ööklubist koju tüdrukuga, kes ei olnud peale mu peenise nägemist enam valmis minuga seksima. Nädal hiljem rääkisid kõik seal klubis, kui väike peenis mul on.

Aga teiste kuttide seas olles?

Mees A: ma arvan, et kui ma mõnega neist magaksin, siis see loeks, aga üldiselt, kui nendega lihtsalt hängin, ei räägi sellest keegi.

Mees B: ma tunnen jätkuvalt vajadust seda riietusruumides teiste meeste eest varjata. Kui lähen avalikku tualetti, kasutan alati kabiini, mitte pissuaare.

Mees C: mulle see väga enam ei loe.

Kuidas mõjutab su peenise suurus seda, kuidas sa seksid?

Mees A: olen kindlasti valmis enne vahekorda oraalseksiks. See kõrvaldab mure, et ma ei suuda oma partnerit vahekorra ajal piisavalt rahuldada.

Mees B: kuna mu peenise ümbermõõt on nii väike, eelistan asendeid, mille puhul mu partneri vagiina tundub kitsam. Minu lemmik on versioon koerapoosist, mille puhul, kui mu peenis on temasse sisenenud, sulgeb ta oma jalad ja minu jalad on harkis. See loob kitsama tunde ja tagab mulle suurema naudingu. Ma pole kunagi viinud naist vahekorra ajal tippu, mis tähendab, et kulutame palju aega eelmängule, eriti oraalseksile. Mu partner naudib seda, et ma veedan nii palju aega nägu tema jalgevahel!

Mees C: ma pole piisavalt kogenenud, aga misjonäriasend on okei. Ka koerapoos on okei, kui ta piisavalt taha nõjatub. Naine peal on minu arust hea, aga nad tavaliselt ütlevad, et neile ei paku see midagi. Lusikaasendist pole mingit kasu — mult on mitu korda küsitud, et “kas see on juba sees?”

Oled sa kunagi unistanud, et su peenis oleks suurem?

Mees A: muidugi, kes ei tahaks suuremat peenist? Ma olen nüüdseks oma suurusega leppinud, aga kui mul oleks võimalus, siis ma kindlasti muudaks seda.

Mees B: Jah. Ma arvan, et mu enesehinnang on madal, sest mul on väike peenis, aga proovin seda rohkem hinnata.

Mees C: kunagi unistasin, aga enam mitte.

Mida peaksid inimesed väikeste peeniste kohta veel teadma?

Mees A: see on tavalisem kui sa arvatagi oskad. Neid mehi, kel on keskpärased või väikesed peenised on tõenäoliselt rohkemgi, kui suurte peenistega mehi.

Mees B: ära tunne tülgastust ja ole aus. Kui mehel on väike peenis, tekitab see temas tõenäoliselt ebakindlust. Rahusta ta maha ja see muudab seksi teie mõlema jaoks paremaks. Ja proovi vältida hellitavaid hüüdnimesid. Mu partner ütles mu peenise kohta kord "Wee Willie Winkie" ja see ei lõppenud väga hästi.

Mees C: kui oled koos kellegagi, kel on väike peenis, õpi teda tundma ja lase tal ennast tundma õppida. Proovige leida midagi, mis toimiks teie mõlema puhul. Ära karda küsida küsimusi ja ütle, kui miski sulle ei sobi.

Allikas: Cosmopolitan