1. Ära suhtu sellesse kui mingisse megasuurde ja tähtsasse asja

Püüa mitte üle mõelda ja mitte oma peas sadu erinevaid (negatiivseid) stsenaariume läbi kedrata, mis sind ainult rohkem närvi ajavad, käed higistama panevad ja juhtme kokku jooksutavad. Kõige hullem, mis saba juhtuda, on see, et ta ütleb ei. Kui ta on normaalne inimene, ütleb ta seda sõbralikult ja viisakalt. Igal juhul on ta meelitatud, rõõmus, üllatunud ja tänulik, eriti siis, kui sa ei kasutanud mingit lamedat ja kulunud lauset jutu alustamiseks.

Kui ta on nõme tibi, on ta su vastu ebaviisakas ja seda parem sulle, et sellisest hullust pääsesid.

Igal juhul tasub meeles pidada, et miljonid inimesed üle maailma kutsuvad üksteist kohtingutele, miljonid saavad eitava vastuse ja elu läheb ikka edasi. Kui suudad asjasse niimoodi suhtuda, on sul endal palju lihtsam, põed vähem ja oled sellevõrra toredam ja lahedam kaaslane.

2. Sõnumist võib täitsa piisata

Kui tegu on inimesega, kelle kontaktid sul juba olemas on, võid täiesti vabalt talle kirjutada. Selles ei ole midagi imelikku ega veidrat, kuni sa ise seda veidraks ei keera. "Tsau! Sa oled äge. Kas tuleksid minuga välja/kinno/õhtusöögile/tantsima?" on piisav ja meelitav.

Palun ära piina ennast ja teda viieleheküljelise jutustusega sellest, kui sisse võetud sa temast oled, see on lihtsalt hirmutav ja vastus tuleb kindlasti negatiivne isegi siis, kui sa oled varem ta mõttes olnud. Jää viisakaks ja vabaks, ära ole liiga intensiivne ega kopeeri mingeid suuri žeste romantikafilmidest. Hiiglaslikud lillebuketid ja serenaadid jäägu hilisemaks, et sa endast jubeda maniaki muljet ei jätaks. Sa ju tahad, et ta sinu seltskonnas end võimalikult vabalt ja mugavalt tunneks - see on parim esimene samm seksuaalse sädeme ja romantilise keemia tekkeks.

3. Kui lähened talle näost näkku, ära raba teda ootamatult või halval ajal

Sa näed juba kaugelt, et tal on parajasti väga kiire - ta sahmib oma laualt asju kokku, kirjutab keskendunult, on süvenenud oma telefoni või kiirustab kuhugi. Veel hullem - jõusaalis, trenni tehes. Siis jäta ta rahule. Sellisel hetkel üllatamine toob kaasa segaduse ja reaktsiooni, mis ei pruugi olla kõige pädevam isegi siis, kui sa talle tegelikult väga meeldid. Vali aeg ja vali koht, kus sinu lähenemine ei ole ebameeldiv ja segadust tekitav.

4. Uuri välja, kas ta on vallaline

Kõige lihtsam viis on seda otse küsida. "Tere! Ma olen sind varemgi siin näinud ja mõtlesin, et oled sa äkki vallaline? Jah? Tore, kas ma võin sinuga liituda/su lõunale kutsuda/sinuga koos jalutada vms?" Eitava vastuse puhul saad sa sirge seljaga talle kena päeva jätku soovida, naeratada ja minema kõndida ning kellelgi ei ole piinlik ega ebamugav.

5. Hoidu nõmedatest ja imalatest sebimislausetest

"Hei, beibi, kas ingel on maa peale laskunud..." bla bla bla, midagi nõmedamat on raske välja mõelda. Ära tee, lihtsalt ära tee! Me tõesti ei taha kuulda mingeid napakaid vaimukusi, mida sa oled kuskilt internetist lugenud. Ära püüa olla libe ja lahe, ole lihtsalt siiras, naerata, vaata silma ja ongi juba pool tööd tehtud. Kompliment on alati teretulnud, kuni sa liiale ei lähe/nilbitsema ei hakka.

6. Lase tal minna

Väga raske on ette ennustada, kuidas mees reageerib, kui talle ära öeldakse, seetõttu ei julge ükski naine sind julmalt pikalt saata, vaid annab ebamääraseid ja arusaamatuid vastuseid lootuses, et ehk ise taipad. Kui ta tõmbub pingesse, vahib abiotsivalt ringi, ütleb midagi sellist, et "võib-olla kunagi hiljem, mitte praegu, varsti, tulevikus vms", siis tõenäoliselt sellest asjast asja ei saa. Igal juhul ära pressi ennast peale! Ütle näiteks: "Okei, aga kui sa ümber mõtled, siis ma olen seal lauas/nurga taga."

7. Kui ta ei vasta või keeldub, jää rahulikuks

Sa esitasid küsimuse ja tal oli valida, kas ta ütleb jah või ei. See, et sa selle küsimuse esitada julgesid, ei pane temale mingit kohustust su käte vahele joosta! Nii et lepi tema vaikimise või eitava vastusega nii näost näkku suhtluses, telefonis kui sõnumi teel ja käitu nagu täiskasvanu! Ütle talle, et kõik on okei ja mine oma eluga edasi.

Allikas: Askmen