Ajakirjale Mood räägib Matthew oma stiilist, perekonnast ja sellest, mida tähendab talle džentelmeniks olemine.

Kuidas reageerisid, kui sulle tehti ettepanek saada Dolce&Gabbana uue parfüümi The One Gentleman reklaamnäoks?

See oli mulle suur au, sest Dolce&Gabbana on üks kõvemaid brände maailmas ja ka mina kannan nende rõivaid. Mulle meeldis olla osaline nende eelmise parfüümi The One for Men kampaanias, seepärast olin rõõmus ja meelitatud, et minuga soovitakse koostööd jätkata.

Mida sa arvad uuest parfüümist The One Gentleman?

Minu meelest on see elegantne ja samas intiimne, sugugi mitte peenutsev.

Millised iseloomuomadused peaksid sinu arvates olema džentelmenil?

Minu ettekujutuses on džentelmen tugev, enesekindel ja taktitundeline.

Mida sa teed, et tunda ennast džentelmenina?

Kõige tähtsam on kohelda teisi inimesi aupaklikult ja respektiga, see on minu meelest kõige džentelmenlikum asi üldse. Austama peab loomulikult iseennast, see omakorda paneb ka teisi sind austama. Muidugi kuuluvad džentelmeni juurde teatud maneerid, aga seegi saab alguse respektist. Džentelmenlikkus ei pea tähendama nn stereotüüpset alfaisaseks olemist ja näiteks The One Gentlemani kangelase puhul on just sarm tema kõige maskuliinsem omadus.

Kuidas sa nii heas vormis püsid? On sul mingid fitness- vm nipid?

Mulle meeldib sportida ja enda eest hoolitseda, aga pean tunnistama, et pigem eelistan TUNDA, et elan tervislikult, kui selle nimel hirmsasti pingutada. Mulle meeldib ka meeskonnasport, sest see on nn kaks ühes ehk saab nalja ja käib ühtlasi treeningu eest.

The One Gentlemani kangelane on väga stiilne. Kuidas sina oma isiklikku stiili kirjeldaksid?

Mulle meeldib kanda mugavaid riideid, selliseid, millega saab end vabalt liigutada. Ja võin kindlalt väita, et mul on tõepoolest oma stiil olemas! See on praktiline ja väljapeetud. Kannan meelsasti nii lühikesi pükse kui ka ülikonda ja valget triiksärki.

Kuidas suhtud sellesse, et sind nimetatakse seksisümboliks?

Minu prioriteediks on olla hea asjades, mida ma teen. Olla hea lapsevanem, hea partner, hea mees… ja ma naudin oma perekonna seltsis viibimist, külaliste võõrustamist, head huumorit. Minu meelest on see kõik täitsa seksikas.

Sinul ja su elukaaslasel Camilal on kaheaastane poeg ja aasta alguses sündis teile tütar. Mis tunne oli teist korda isaks saada?

See on täitsa pöörane, kui ruttu sa unustad asju, mille kohta arvad, et need jäävad eluks ajaks meelde! Teisest küljest on teise lapse kasvatamine instinktiivsem, sest sa saad nö rütmi kiiremini kätte. Mind on õnnistatud terve ja toreda perekonnaga.

Kas sa võid öelda, et pereelu on sind muutnud?

Jah, eelkõige on muutunud minu prioriteedid. Kui enne olin mina, siis nüüd on meie. Kui varem elasin rohkem iseendale, siis nüüd elan meile.

Mis on sulle kõige olulisem materiaalne väärtus, ilma milleta sa elada ei saa?

Minu iPod, sest ma ei saa elada ilma muusikata.

Kõige olulisem õppetund, mille oled saanud nende aastate jooksul, mil oled pidanud elama avalikkuse tähelepanu all?

Ära võta ennast kunagi liiga tõsiselt. Ja kodunt lahkudes vaata, et sul püksilukk kinni oleks.

Millised on sinu soovitused edu saavutamiseks?

Ära karda suurelt unistada ja endale kõrgelennulisi sihte püstitada. Tööta kõvasti ja austa teisi. Igaühe jaoks on olemas võimalus…

Mis on sinu meelest hea suhte alus?

Et saaksid jääda iseendaks nii üksinda kui ka koos kaaslasega olles. Et oleksid oma armsama tõeline fänn. Ja naer, võime naerda iseenda üle.

Millised on sinu tulevikuprojektid?

Alustasin hiljuti kohtusaalitrilleri “Lincoln Lawyer” võtteid.

Oled osalenud nii komöödiates kui ka draamades, rääkimata põnevusfilmidest. Kas sul kui näitlejal on mingeid eelistusi filmižanri osas? Sõltub see kuidagi su eluetappidest?

Eelistan teha asju, mis mind üles kütavad. Mulle meeldib hea lugu ja tahan teha filme, mida ka ise vaadata tahaksin.

Mood, oktoober 2010
Paljud kuulsused osalevad heategevusprojektides, kas ka sina oled end mõne sellisega sidunud?

Alustasin hiljuti jk livin foundation’iga, mis on pühendatud teismelistele lastele, et aidata neil elada aktiivset elu ja langetada tervislikke otsuseid. Töötame Ameerika riiklike koolidega, sest nii jõuame kõige suurema hulga abivajajateni. Praegu oleme esindatud kolmes koolis, aasta lõpuks tuleb neid kindlasti juurde.