Tõde ja tegelikkus tunduvad nüüd liiga igavad, mistõttu põgenetakse fantaasiate ja ettekujutuste eri vormidesse. Selle kõige põhjustaja on Neptuun, olles korraga pingeaspektides nii Merkuuri-Veenuse ühenduse kui ka Marsiga.

Esmaspäevas ja teisipäevas on veel tugev Skorpioni sügav, salapärane ja pisut paranoiline mõju. Ent kolmapäeval sisenevad Veenus ja Merkuur koos Amburisse (Veenus kell 10.51 ja Merkuur kell 18.54), muutes üldise fooni kergemaks, liikuvamaks, mängulisemaks ja hooletumaks.

Nädala mõjud soosivad kunsti ja loomingut, lugemist, filmide vaatamist, muusika nautimist. Ent raha- ja äriasjades on võimalikud tõsised valearvestused ja suuremat sorti „ämbrid”.

JÄÄR

Nüüd on oluline ja tähtis kõik see, mis esitab sulle uusi väljakutseid just vaimses-intellektuaalses plaanis. Võimalik, et pead käigupealt midagi juurde õppima või täiendama oma seniseid oskusi. Kusjuures sulle võib tunduda, et sa ei ole tasemel ning see omakorda võib sinus vallandada kerge paanikahoo.

Teine võimalus on see, et sa satudki vastakuti väga keerulise probleemiga, mis ajab ka sinu sõbrad kimbatusse. Marsi ja Neptuuni vastasseis võib luua ka olukordi, kus pead tegutsema ja otsuseid langetama kas puuduliku või täiesti moonutatud info põhjal.

Armuasjades oled küll kirglik ja tuline, kuid seda enam on sul oht sattuda mõnevõrra lõksutaolisse olukorda. Meelitused ja komplimendid, mis sulle nüüd osaks saava, kipuvad olema võltsid ja kantud varjatud omakasust.

Eriti ettevaatlik peaksid olema reede hommikust pühapäeva õhtuni.

SÕNN

Võimalik, et klammerdud nüüd tugevalt kõige selle külge, mis annab sulle sisemise turvatunde. Minevik on kindlasti asi, mida sa nüüd idealiseerid ja ilusaks mõtled. Samas huvitavad sind ka sügavalt eksistentsiaalsed küsimused — kes me oleme ja kuhu me läheme? Kas hing jätkab eksisteerimist ka pärast surma? Kui sügavale sa sarnaste küsimustega lähed, sõltub su filosofeerimisharjumustest.

Vajad sel nädalal rohkem vaikust ja omaette olemist sisemise rahu ja selguse saavutamiseks. Kodu tundub olevat tõeline kindlus ja turvaline varjupaik. Aga siiski — kas kodu kui kindlus ei või muutuda koduks kui vanglaks?

Kas turvatunne pole mitte lõputu mugavus, mis välistab arengu ja uued väljakutsed?

Kuid positiivsel juhul muudab nädal sind tundlikumaks ja sensitiivsemaks ka esmapilgul tühiste pisiasjade suhtes, samuti suureneb sinu empaatiavõime.

KAKSIKUD

Nii Merkuuri kui Veenuse jõudmine Amburisse (kolmapäeval) ehk Kaksikute üks-ühele partnerluse märki muudab nüüd oluliseks kõik suhted, mille kaudu otsid nüüd kinnitust iseenda ideedele ja plaanidele — sa justkui ei usaldaks iseennast. Sa ei oska endale ise otsa vaadata (ega vist hästi ei saagi?), vaid vajad selleks peegleid ehk siis teisi inimesi. Sõna „peegeldus” võiks olla nädala märksõnaks. Samas valitseb kerge oht, et partner ei anna sulle kõige paremat nõu ja viib sind su otsingutes hoopis eksiteele. Heal juhul ta lihtsalt ei oska sind aidata, kuid pole ka võimatu, et sulle jäetakse tahtlikult midagi rääkimata või lausa valetatakse näkku.

Niisiis oled sel nädalal aldis enesepettusele ja võid kergesti langeda ka välise manipulatsiooni ja tüssamise ohvriks.

Esmaspäeval ja teisipäeval ei tohiks langetada töö- ja igapäevaolmega seotuid tähtsaid otsuseid.

VÄHK

Eriti just esmaspäeval ja teisipäeval võid võtta ülemääraseid riske ja käituda mõnevõrra väljakutsuvalt. Näed vaid seda, mida näha tahad ja vaatad kõigele läbi roosade prillide. Kallite aksessuaaride, eriti ehete ja riiete ostmine pole sellel nädalal soovitav, kuna võid tunnete mõju all olles osta asja, milles hiljem pettud. Ka on oht sattuda defektse kauba otsa.

Ka on võimalik, et keegi tahab sinult mingit asja, väärtust või hüve kas ära võtta või seda vähendada. Pingeid võib esineda ka seoses ühisomandi ja jagatud väärtustega. Kindlasti ei maksa võtta võlgu ega anda laenu.

Nädala teises pooles võivad avaneda uued ja põnevad võimalused argises ja töises plaanis — suudad rohkem ühendada töö ja lõbu või siis vaba aja ja kohustused.

LÕVI

Lõvis liikuv Marss moodustab nädala esimeses pooles üheaegse kvadraadi Merkuuri-Veenuse ühendusega ning opositsiooni Neptuuniga. Selline seis suurendab su psüühilist ja ka füüsilist tundlikkust, kuid võib muuta segaseks ja keeruliseks inimsuhted. Eriti juhul, kui need suhted on seotud millegi väga konkreetse ja praktilisega. Seega suhtle rohkem luuletajate, muusikute ja kunstnikega! Pealegi oledki nüüd kunsti eri vormide suhtes väga vastuvõtlik.

Samas — kui tegeled millegi väga maisega, võid langetada valesid otsuseid või olla lihtsalt millestki väga olulisest mitteteadlik.

Ja armusuhete tasandil võid armuda pigem oma ettekujutusse partnerist, kui partnerisse endasse. Seega ole ettevaatlik uute suhete loomisel, kuna kipud inimesi idealiseerima ja neile „kuldse kuu selga” mõtlema. Ning raha- ja äriasjus on su sinised silmad kaugele näha…:)

NEITSI

Alates kolmapäevast hakkab suurt rolli mängima kas nostalgia või lihtsalt muutub mõni vana suhe (või seltskondlik situatsioon) jälle aktuaalseks.

Teine võimalus on see, et keskendud lihtsalt rohkem kodu ja perega seonduvale. Tähtsal kohal võivad olla majapidamisega seotud uued ideed-plaanid või siis suhted pereliikmete või naabritega. Ning need suhted võivad kaasa tuua kas lihtsalt üksteisest möödarääkimist või lausa otsest hämamist ja pettust. Usalduse kui sellise olemasolu just peresuhetes võib nüüd muutuda väga oluliseks küsimuseks.

Kui aga elad või oled üksi, sobib nädal suurepäraselt oma siseilma korrastamiseks ning „akude laadimiseks”. Selleks vajadki rohkem vaikust ja omaette olemist. Samas hoia tervist — kõikvõimalikud dieedieksperimendid jäta nädalast välja — vajad nüüd kindlasti täisväärtuslikku toitu ning ka piisavalt und.

KAALUD

Kaalude valitseja — Veenus — teeb esmaspäeval kvadraadi Neptuuniga ning neljapäeval trigooni Uraaniga. Esimene neist aspektidest muudab sind unistavaks ja ülitundlikuks ning muudab su sinised silmad veelgi sinisemaks…. Oled luulelises ja poeetilises meeleolus ning oled seega hea saaks osavatele võrgutajatele.

Seevastu Veenuse ja Uraani trigoon võib su ellu tuua heas mõtte ootamatuid võimalusi ja äkilisi avanemisi. Kerge on leida vaheldust, vabaneda rutiinist ning väljendada oma naiselikkust uue nurga alt.

Mõlemad aspektid mõjuvad kogu nädala jooksul.

Nüüd on võimalik ka uus ja põnev tutvus ühiste huvide ja hobide alusel, mis peakski jääma vaid sõpruse tasemele. Nädala teine pool on soodne ka eksootilise reisi alustamiseks nii füüsilises plaanis kui ka vaimuilmas.

SKORPION

Suhtumised „mina olen” ja „mina oman” on selles nädalas harmoonilises tasakaalus. Sul on tunne, et oskad ja suudad materiaalsete asjadega efektiivselt ümber käia ning et väline „asjade maailm” toetab su sisemist olemust ja kaugemaid eesmärke. Siiski jälgi, et sa ei kasutaks materiaalset maailma selleks, et põgeneda iseenda tegeliku olemuse eest. Teada ju on, et näiteks shoppamine ehk siis asjade kokkukuhjamine on tihti millegi palju olulisema asendustegevus. Vaatamata kõigele sobib nädal suurepäraselt ilusate riiete ja ka ehete omandamiseks — sobib endaga siduda kõike, mis otseselt väljendab sinu kui naise loomust ja isikupära. Samas tuleks vältida keeruka tehnika ja elektroonika soetamist — eriti just esmaspäeval ja teisipäeval, aga ka terve nädala jooksul. Nädalasse ei sobi ka arvuti ja autoga seotud ettevõtmised.

AMBUR

Kolmapäeval kell 10.51 siseneb Amburisse Veenus ja kell 18.54 ka Merkuur. Sellele eelnevatel päevadel, esmaspäeval ja teisipäeval, ürita otsad kokku tõmmata, lõpetada oma poolikud tööd ja tegemised. Neil päevil on tõenäolisemad ka segadused ja arusaamatused, asjade kaotamised, väsimus, uimasus.

Merkuur on infosümbol ja Veenus on naiselik armuplaneet — nende koosliikumine Amburi esimestes kraadides toob kaasa suhete suurema mõtestatuse ja analüüsimise. Su mõttemaailm ja eneseväljendus võib olla rõhutatult poeetiline ja naiselik, liikuv, plastiline. Samas saab Merkuuri-Veenuse ühendus kvadraadi Neptuunilt — see suurendab segaduste, arusaamatuste ja ülemäärase sinisilmsuse ohtu. Ära usalda oma uusi tuttavaid pimesi — kontrolli taustu, pea nõu heade sõpradega!

Nädal sobib suurepäraselt kunsti ja loominguga seonduvaks. Raha- ja äriasjades on võimalikud ebasoodsad arengud.

KALJUKITS

Alates kolmapäevast suureneb oluliselt su psüühiline vastuvõtlikkus — hakkad rohkem märkama neid märke, mida meie ümber rohkelt leidub, kuid mida me tavaliselt tähele ei pane. Kindlasti pööra suuremat tähelepanu nähtud unenägudele ja poleks paha ka endale mõned kaardid panna.

Ühtlasi vajad nüüd rohkem ka vaikust ja rahu — suur sagimine ja sebimine ajab sul närvi mustaks. Pealesunnitud suhtlemine mõjub sulle väsitavalt ja vähendab ka töövõimet. Kuid kui teed loomingulist tööd või töötad üksinduse tingimustes, naudid võimast inspiratsioonivoogu. Praktilisel tasandil on sel nädalal oht kaotada asju-esemeid, samuti võib sinu kõrvu jõuda kahtlasi kuulujutte ja kõlakaid. Ja kui sul endal on mõni „luukere kapis”, siis valva hoolikalt selle kapi võtmeid…:)

Esmaspäev ja teisipäev sobivad kõige enam oma naiselike võlude demonstreerimiseks.

VEEVALAJA

Ideed ja mõtted, mis sulle nüüd pähe tulevad, on suures osas suunatud tulevikku. Sulle võib ka tunduda, et argipäev ehk siis praegune hetk, on igav, hall ja ilmetu. Mistõttu teed rõhutatult julgeid plaane tulevikuks. Võimalik, et sa ei usugi lõpuni oma unistuste realiseerumisse, kuid sulle pakub pinget suurejooneliste visioonidega mängida. Salamisi sa ju usud, et me kõik loome oma mõtetes homset reaalsust ja et mõte on kõige suurem jõud. Ja alates kolmapäevast muutub sinu jaoks taaskord olulisemaks see, et saaksid oma ideid ja mõtteid sõpradega jagada. Praegu olekski parem suhelda rohkem vaimsel, ühiste ideaalide ja unistuste pinnal, sest väga praktilised ja asjalikud suhted võivad minna keeruliseks. Raha- ja äriasjades tasuks olla väga ettevaatlik ja kindlasti uurida oma uute koostööpartnerite taustu! Eriti ebasoodsad päevad töö- ja rahaasjadeks on esmaspäev ja teisipäev.

KALAD

Neptuun — Kalade valitseja — teeb nädala alguses kvadraadi Merkuuri ja Veenusega ning 7. novembril opositsiooni Marsiga, kuid mõju on tunda juba praegu. Selline pingeline Neptuuni asend võib muuta su elumaastiku keeruliseks ja mitmeplaaniliseks, kus sul on üsna raske orienteeruda. Eriti just igapäevane olme ja tavalised rutiinsed tegevused tunduvad nüüd eriti väsitavad. Seega pole su rutiinitaluvus kuigi hea, mistõttu võib kannatada ka su tervis. Tervis ongi põhiline, millele sel nädalal peaksid tähelepanu pöörama. 

Kuna planeetide seis muudab sind ülitundlikuks, tasuks olla ettevaatlik eksootiliste söökide-jookide suhtes — su organism võib reageerida tavatul viisil. Eriti pidagu seda silmas need Kalad, kel on kalduvus allergilistele reaktsioonidele.

Esmaspäeval ja teisipäeval tuleks vältida kohtuasjade ja tööreisidega seotud asju. Tähtsaid otsuseid ei maksaks langetada.