***JÄÄR

Mida olulisemad tööd ja tegemised sul parajasti käsil on, seda pingelisema mõjuga on nädal — seda just võimaliku konkurentsi või lausa otsese vastutöötamise tõttu. Ja kui su tegemistes on nõrku kohti või puudujääke, siis neid kasutavad su konkurendid halastamatult ära. Teisel tasandil võib tekkida olukord, kus pead maksma minevikus tehtud vigade või valearvestuste eest. Näed nüüd, et oled oma võimeid ja võimalusi kõvasti üle hinnanud ja teinud liiga suuri plaane. Samuti peaksid nüüd hoiduma liigsete riskide võtmisest — Jääras liikuv Uraan teeb 21. augustil kvadraadi Jupiteriga, mis sinu puhul võib väljenduda üheaegses äkilis-ettearvamatus ja liialdavas käitumises. Sul võib tekkida tunne, et oled nagu Noor Jumal, kes võib endale kõike lubada.

***SÕNN

Algav nädal toob endaga kaasa suure vaimse pinge, mille põhjuseks võivad olla propaganda ja ajupesule sarnanevad olukorrad. Võimalik, et keegi üritab sulle vägisi selgeks teha asju, mis on sulle täiesti vastuvõetamatud. Sel juhul ajad muidugi sõrad korralikult vastu ja seisad vankumatult nagu kalju. Hullem on aga olukord siis, kui keegi sulle märkamatult mõne idee su mõtteringlusse sokutab — sel juhul ei pane sa isegi tähele, millal võõras mõttemuster su peas koha sisse võttis.

Praktilisel tasandil võib nädal tekitada probleeme seoses liikluse, kommunikatsiooni ja infovahetusega. Ka kõik kodukauged teemad (reiside ja välismaaga seonduv, eksootilised paigad jne.) võivad tuua kaasa pingeid või võtta ootamatuid pöördeid.

***KAKSIKUD

Nüüd võivad problemaatiliseks osutuda kõik rahalised või ärilised suhted teistega. Näiteks võlgade ja laenude pinnalt võib tekkida lahkarvamus või lausa suurem tüli. Üldse oleks soovitav kõiki suuremaid rahalisi ettevõtmisi sellel nädalal vältida. Seevastu sobib nädal ideaalselt vigade paranduseks, praagi likvideerimiseks, parandamiseks ja uuendamiseks. Löö plats puhtaks — nii asjade-esemete tasandil kui ka oma sisemisel Hingemaastikul. Loobu kõigest sellest, mis sind enam ei rahulda ja millest hoiad kinni vaid vajadusest turvatunde järele. Samas ei maksaks osta ei keerulist ega kallist tehnikat, samuti mitte ehteid ega ka muid aksessuaare. Erilist ettevaatust ka liikluses ja ümberkäimisel ohtliku tehnika ja ainetega!

***VÄHK

Vähis liikuv Jupiter teeb neljapäeval täpse opositsiooni Pluutoga. See aspekt sümboliseerib olukorda, kus sinu vastas olevad jõud ja energiad püüavad sulle kuidagi survet avaldada või saada sinu käest kätte midagi ihaldusväärset. Aga seda vaid juhul, kui sa ise ületad mingeid piire ja norme. Kui sa ise endale piire ei sea, siis teevad seda teised. Kui eitad norme ja reegleid, siis sunnivad sinu vastas olevad jõud sind nendest normidest ja reeglitest kinni pidama. Ole piinlikult täpne igasuguste juriidiliste nüansside suhted ja järgi täpselt kõiki seaduseparagrahve. Jupiter teeb täpse kvadraadi Uraaniga alles 21. augustil, kuid aspekti mõju on tunda juba ka praegu. See aspekt võib tekitada sinus kiusatuse võtta ebamõistlikke riske, astuda mõni hulljulge samm, asetada kõik ühele kaardile.