Sul pole vaja viimase hooaja Prada kleiti ja Michael Korsi päikeseprille, et ahvatlev välja näha. Unusta trendid ja brändid — meeste jaoks on oluline see, kuidas sa oma riideid, aksessuaare ja meiki kombineerid. Õpi need nipid selgeks ja oled üleöö tõeline meestemagnet!

1. Mehed vaatavad naisi, kes oskavad riietusega oma figuuri rõhutada. Selle tegemiseks on palju võimalusi. Kanna tanktoppe, liibuvaid kleite ja seelikuid. Imehästi rõhutab su figuuri lai vöö. Ome vorme rõhutava riietusega paistad sa ka enesekindlam.

2. Kõrged kontsad teevad naise jalad pikaks, peenikeseks ja vastupandamatuks. Samas, kontsad on seksikad ainult siis, kui nad on mugavad. Ära kanna iialgi ebamugavaid kontsakingi — tikk-kontsadel komberdavas tibis pole meeste jaoks grammigi seksapiilsust. Lisaks sellele ei meeldi meestele imeliku välimusega kingad. Mida lihtsamad kingad, seda parem. Lisaks sa saad lihtsaid kingi ülejäänud outfitiga paremini sobitada.

3. Kes ütles, et meestesärgid on ainult meestele? Need on tavaliselt mugavamad kui naiste omad ja meeste arvates naiste seljas äärmiselt seksikad. Kanna meeste triiksärke koos oma lemmikteksadega või üldse kleidina.

4. Meestele meeldib, kui sa kannad mugavaid riideid, aga teed seda stiilselt. Kanna näiteks pintsakut ketside ja T-särgiga või liibuvat miniseelikut suure ja laia särgi ja tennistega.

5. Näita oma õlgu. See on teine võimalus oma enesekindlust näidata — ja enesekindlus on alati seksikas! Õlapaelteta kleit paneb meeste pead alati pöörduma.

6. Ära unusta ka oma jalgu näidata. Jalgadel on meeste üle suur võim! Kitsad püksid, miniseelikud ja šortsid köidavad meeste tähelepanu alati. Vaata ainult, et su teksad liiga kitsad ei oleks — see ei pigista kinni ainult su veresooni, vaid ka su seksapiili. Proovi näiteks panna kokku šortsid, oma lemmik T-särk ja lemmikud kontsaga kingad. Nii näed välja naiselik ja stiilne.

7. Väike must kleit on ka meeste arvates asendamatu riideese. Elegantne siluett ja minimaalne disain sulatab mehe südame. Eriti ruttu sulab see süda, kui su väikesel mustal kleidil on lahtine seljaosa. Kleidi juurde pane mugavad kontsaga kingad ja lihtne käekott. Vähem on rohkem!

8. Kanna lihtsat meiki. Erinevad küsitlused on näidanud, et ligi 80% meestest eelistavad naturaalset välimust. Aga see ei tähenda, et päris ilma meigita läbi saaks. Kerge jumestus ja särav nahk meeldivad meestele. Aga mitte tumedad lainerijooned, liiga tumedad suitsusilmad ja konkreetselt huulepliiatsiga välja joonistatud huuled. Ära kanna nii agressiivset meiki.

9. Mehed eelistavad pehmeid, n-ö suudlemisvalmis huuli. Aga klassikaline punane huulepulk sobib ka: see muudab su välimuse enesekindlaks ja sobib peaaegu iga riietusega.

10. Millised juuksed tema tähelepanu köidavad? Enamik mehi eelistavad pikki juukseid, sest need teevad naised naiselikumaks. Samuti mehed lihtsalt armastavad kergeid lokke. 84% mehi eelistavad naturaalse juuksevärviga naisi ja kohe võltsina paistvad juuksetoonid peletavad nad eemale.

Allikas: Her Beauty