Saatetegijad kohtusid Kariniga 2012. aastal. Nelja lapse üksikema uskus, et kogu ebaõnn, mis teda elus tabanud on, on seotud tema ülisuure ja kõvera ninaga. Sellepärast oli tema enesehinnang madalamast madalam. Kaasa ei aidanud ka see, et ka Karini kaasa teda inetuks pidas. Kohe nii koledaks, et kui Karin oli viimast last sünnitamas, siis leidis mees sünnitusmajast uue naise. Karini laste isa tunnistas saates, et nii tõepoolest juhtus, kuid probleemide põhjustajaks oli siiski naise madal enesehinnang mitte suur nina.

Saate arstid otsustasid, et Karin saab järgmise muutumise:

  • Tema katkised hambad parandati
  • Talle tehti esimeste hammaste kroonid ja muudeti igemejoont
  • Karini nina korrigeeriti operatsiooni ja süstide abil
  • Karini rindu suurendati implantaatide abil
  • Tema kõhul olev arm lõigati välja ja kõhtu pinguldati operatsiooniga
  • Tema reite sisekülgedele tehti rasvaimu

Vaata ENNE ja PÄRAST pilte suurest galeriist:

Ka Karini laste isa tunnistas saate lõputseremoonial, et naine on nüüd tõesti kaunis. Oma uusi rindu keeldus Karin talle aga näitamast. Praeguseks on kõik läinud nii nagu Karin unistas. Ta on lahutatud, läks kooli ja tal on töökoht. Karin on oma eluga väga rahul.

Järgmisel kolmapäeval teeb suure muutumise läbi noor naine Häli, keda oleks võinud juba saatesse tulles kaunitariks pidada, kui tal vaid sellist hambutut naeratust poleks olnud. Seda, mida tema oma üksikute hammastega suu pärast läbi on pidanud elama, ei tahaks oma saatuseks keegi.